Izolácia Pur panelom

Zdravim Vas. Mam otazku ohladne izolacir zakladov. Zohnal som PUR panely hrubky 10cm a dal som ich na steny zakladov. Len teraz neviem ci je nutne dat este prrd zahrnutim nopovu foliu. Viete myslum ze PUR panel je lepsie bez vzduchu aby neurobil to co pena ked je naslnku ci vzduchu. Nemate niekto skusenost? Dakujem.
Odpovedať
@minoj28 podla teba je pur panel vhodny do vlhkeho prostredia? nebolo lepsie pouzit radsej XPS alebo perimeter?? pur panel si mal radsej pouzit na zateplenie prekladov a inych konstrukcii kde neni vlhkost..
Odpovedať
Profilova fotka
@minoj28 otazka je nakolko je ten PUR panel nenasiakavy, aby si si nevyrobil zbytocny problem. Treba zistit v udajoch. A nopuvku samozrejme dat treba. Ta zabezpeci, ze voda stecie dole k drenaznej rure .
Odpovedať
Neviem co presne je to za material, prisiel som ku nemu nahodou a mal som ho gratis. Robia sa s toho skladane budovy ako je napr. Tesco. Vodu to nenasiakava. A co sa tyka nopovej folie, pytam sa pretoze neviem ci mu vzduch neublizuje viac ako voda, tomu panelu.
Odpovedať
Profilova fotka
@minoj28 Aj bezny EPS vodou nasiakne :) a ak nedas nopovku tak tam bude posobit priama vlhkost.
Odpovedať
@majkoj OK, tu nejde o par korun za foliu. A pisal som ze to vodu nenasiakava. Prave naopak ci tym, ze tam dam nopovu foliu neurobim zle a vasom tie panely zvetraju.
Odpovedať
Profilova fotka
@minoj28 panely nezvetravaju vzduchom, ale UV ziarenim ako vacsina "plastov".
Odpovedať
@majkoj dakujem za radu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?