Hydroizolácia základovej dosky

Profilova fotka
Pozdravujem , chystam sa na vnutornu hydroizolaciu zakladovej dosky. V stavebninach mi ponukli ako alternativu Glasbitu Plastoland FV v cene 37€/10m a Bitubitagi za cenu 24€/10m. Mam hladat radsej inu izolaciu, alebo mozem pouzit jednu z tychto. Pripadne viete mi odporucit nejake stavebniny na severnom slovensku kde by som kupil dobru izolaciu? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@martins1 Ipa - hydrobit 10m2/bal - ICOPAL 20€/10m2
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem. Oznacenie to ma V60 S35? Moze byt napr. toto? http://www.lacnestavanie.sk/p/149/hyd...
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 10m2/bal - ICOPAL 16€/10m2
Odpovedať
Profilova fotka
@martins1 áno. Nekupujte lacné PL bordely tiež nejaký šmejd ponúkajú vraj výroba v Nitre.Je tam minimálny objem asfaltu .Samý piesok a pomletý papier,to izolovať nebude.
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite nechcem ziadnu Polsku izolaciu. Kde zozeniem bal za 16€? Dakujem
Odpovedať
Do asfaltu by som nešiel ani zadarmo. Okná vymeniš kedykoľkvek, strechu prerobíš tiež, ale k spodnej hydroizolácii sa už nevrátiš. Stačí sa pozrieť na naše cesty. Po každej zime ich soli rozožerú a s asfaltovou hydroizoláciou je to podobné. Skôr by som išiel do fólii ako napr. Fatrafol. Cena je vyššia, pohybuje sa niekde okolo 10 € za 1m2, ale máš to na stálo.
Odpovedať
fatrafol na izolaciu zakladov? drahsie je uz len roztopit striebro a rozliat ho tam.. hlavne si vyber pevny,ja som kupil par roliek parabitu a ked ho chytis prudsie tak sa roztrhne ako papier.hydrobit by mal byt ok..
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za rady a odporucania. Skusil som jeden balik toho Plasto-Land FV. Co sa tyka pevnosti je naozaj velmi pevny. Obsahuje sklennu tkaninu tak ako Glasbit akurat je len 3,5mm. Zohnal som nakoniec Glasbit za cenu 26,60,-. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?