Hydroizolacia v technickej miestnosti

Caute, mam technicku miestnost pred polozenim dlazby a obkladu okolo umyvadla a riesim dilemu, ci natriet hydroizolaciou podlahu aj stenu kde bude obklad. Je to miestnost velka 5 m2, kde je jedno umyvadlo a 200l zasobnik teplej vody z tepelneho cerpadla. Samotny obklad so sparovackou by mal odolat par kvapkam vody. Svokor mi vravi, ze on ma v dome kupelne z cias od komunistov a vtedy nikto neriesil hydroizolacie pod obkladacky a nie su problemy, tak naco riesim nejaku technicku. Je podla vas hydroizlocia v technickej miestnosti zbytocna a staci ju dat len do kupelni a wc, kde voda mimo sanity moze skoncit pravidelne? Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasbenc Mapegum WPS 10kg stoji 50euro, ak ti to stroji za usetrene peniaze. Poistna hydroizolacia ma ist vsade, kde moze dojst k uniku, co v TM moze. Ziadna dlazba ani sparovacka nezabrani, aby to nevsiaklo pod nu. Ale je to tvoje rozhodnutie.
Odpovedať
Profilova fotka
Istotne daj a aj s paskami. Kolko veci sa predtym nerobilo a dnes ano tak to nieje dovod nedat 😉
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomasbenc:

Caute, mam technicku miestnost pred polozenim dla…
@tomasbenc spravil som rovnako dobre v technickej ako som to spravil v kupelni a nelutujem. Taktiez som si dal zalezat pri silikonovani dlazby. Mam to ako vanu v pripade havarie vratane gulicky bez spadovania dlazby. Dvere maju padaci prah, aby neprenikal hluk i proti vode trosku zafunguju.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?