Hlina po výkope a úprave terénu za odvoz

Dobrý deň, práve bagrujeme terén a pán, ktorý mal zobrať všetku hlinu zistil, že po štyroch tatrovkách už má dosť :-) a my sme tak v tretine. Neviete mi poradiť, ako a kde sa dá čo najlacnejšie zbaviť hliny po výkope základov a bagrovaní terenu? Najlepšie keby si ju prišiel zobrať niekto, kto potrebuje :-) (skalka nad vahom) Vopred dakujem.
Odpovedať
Hop, tak nakoniec zobral 10 tatroviek, a cca 20 aj viac by sa este naslo :-)
Odpovedať
Sadni do auta a obiehaj okolité stavby, pýtaj sa ponúkaj. Možno nájdeš niekoho, kto ti povolí aj dočasne uložiť na jeho pozemok. Nie je horšie ako platiť bagristu a šoféra za ohrýzanie nechtov. Inak bagrista, šofér by mali poznať lokality, skládky, kde by ti zobrali. Sú to ale obyčajne "tvrdí obchodníci" a takéto informácie z nich lezú ako z chlpatej deky.
Odpovedať
Skus zavolat starostovi obce kde stavias, mozno sa im zide. Ked uz na nic ine tak na zasyp nejakych jam. Ja som zeminu daroval obci.
Odpovedať
Dakujem za odpovede, dala som info sem, na bazos, dnes chcem zavolat starostovi a dat to vyhlasit do rozhlasu :-) bagristi dohodili toho prveho zaujemcu ale este ich skusim potrapit a milion krat sa spytam kde by sme to este mohli dat. Budget nepusti tak musime na nieco prist.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?