Gumo-asfalt na kov do zeme ??

zdravim , viete porait nejaky guoasfalt na antikoroznu ochranu kovu ktory bude umiestneny v zemi ? (niecoco pouzviaju plynari alebo podobny majstry) Diky
Odpovedať
@fotox3 kaučukový sprej (každé farby-laky), aký sa používa na ochranu podvozku, alebo samovulkanizačná páska (obchody pre vodárov a elektrikárov)
Odpovedať
Profilova fotka
@fotox3 Zdravim Vas, ja doporucujem tu vulkanizacnu , alebo butylovu pasku, alebo nejaky prirez zo samolepiaceho SBS pasu. Vsetky nastreky a vrstvy co maju pod 0,5mm casom prestanu fungovat a ku spojom v zakladoch sa uz nikdy nedostanete, tak to radsej urobit poriadne a raz! Praci zdar!
Odpovedať
@bugarmichal @stowasser sice dobre videit o tej paske, ale ja toho potrebujem viac, a nater by som urcite nerobil v tenkej vrstve mozn o aj 5mm a viac.. viem ze su (ked mi netrebalo cital som a nerazujimal sa o ne) no teraz to potrebujem a nemozem najst. Su to huste gumoasfalty normalne aj vo vac vrstvach sa to natiera a je to cisto ako antikor na kov do zeme
Odpovedať
@fotox3 Popiste blizsie co vlastne presne potrebujete zaizolovat. Plastova rura to nemoze byt? Preco je dolezite mat taku hrubu izolaciu? Volakedy sa natieralo len tekutym asfaltom a vydrzalo to generacie. Dolezitejsia bude povrchova protikorozna uprava samotnej rury, ako dodatocna hydroizolacia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?