Firma na podrezanie domu

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s touto firmou na podrezanie muriva? Duotra Ďakujem
Odpovedať
Izolovali nám dom v komjaticiach. Celkový dojem veľmi príjemný už na obhliadke. Mi sme dostali kontakt od susedov, ktorým tiež podrezávali dom tiež spokojný.
Odpovedať
Ďakujem. Už som s pánom volala a zajtra má prísť na obhliadku. Dám vedieť ako som dopadla 🙂😄. Pekný deň
Odpovedať
Zdravim ako ste prosím dopadla? Uvazujem aj ja nad touto firmou... Boli u mňa na obhliadke a pan sa prezentoval odborne. Ale ako su na tom s pracou? Dakujem Hegedusova.
Odpovedať
Dobrý deň, dnes dokončili práce cca 12x20 dom. Odporúčam. Nám ušetrili značné množstvo financií keďže boli u nás dve firmy a naceňovali nám podpílenie najdrahším spôsobom. Táto firma nám naceňovala najlacnejším spôsobom a podarilo sa im podrezať aj tak.
Odpovedať
Môžete mi poslať na nich kontakt? Ďakujem.
Odpovedať
Samozrejme. duotra
Odpovedať
@miljan9 poslali by ste mi prosim kontakt?
Odpovedať
@delilah1 Podpílenie domu p. Andráško - +421 950 451 402
Odpovedať
@miljan9 ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň niekto skúsenosti s firmou Grizzly zo Šale? Idem si ku nim dávať robiť cenovú ponuku na podrezanie domu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od robozc:

Dobrý deň niekto skúsenosti s firmou Grizzly zo Š…
@robozc ahoj,u mňa boli 4-5 rokov dozadu.Prerábal som starý dom a polka bola z nepálenej tehly.Dávali tam také nerezové plechy.Cenu si už nepamätám,som z východu takže prišli až na druhý koniec republiky,ale až ked sa im tu nazberalo viacej zákaziek.Za mňa možem len odporúčať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od robozc:

Dobrý deň niekto skúsenosti s firmou Grizzly zo Š…
@robozc mne podrezavali 5 rokov dozadu a na moje odporucanie aj kamaratovi minuly rok
Odpovedať
Ďakujem za odpovede je to predsa len dosť veľký stavebný zásah do domu preto by som to chcel dať robiť niekomu na koho sa dá spoľahnúť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?