Cena inžiniersko geologického prieskumu

Zdravím nezdá sa Vám táto cenová ponuka trtrochu prehnaná?aku cenu ste mali vy?
Odpovedať

Odpovedať
@tomassebest Zodpoovedá vykonaným činnostiam. JA som mal urobený geologický prieskum do hĺbky 4 m, geológ mal takú malú vrtnú súpravu, zisťoval zloženie v jednotlivých vrstvách, silu utlačenia jednotlivých vrstiev, hĺbku spodnej vody - teda len časť z tvojej ponuky a stálo to 530 €. Správu som dal projektantovi, podľa toho nadimenzoval základy. Najdrahšie máš vŕtanie a dopravu. Ak ti vŕtajú studňu, tak za meter vŕtania pýtajú 60 - 80 €, ale v tom je aj uloženie potrubia a materiál. AK je to pre rodinný dom, tak takú analýzu podložia nepotrebuješ, najmä nie do hĺbky 12 metrov. To ako keby si staval vežiak. Oslov iného geológa.
Odpovedať
Dakujem..tie vrty su 2x 6m zevraj musia byt 2 ale aj tak je to velmi vela za geo prieskum uz som oslovil ineho geologa uvidim aku ponuku mi spravi on.
Odpovedať
@tomassebest nám robil geológ 2 vrtane sondy do hĺbky 5 metrov, komplet hydrogeologicky posudok za 750. Peniaze navyše, ale neľutujem lebo pôvodne základy čo nám statik navrhol boli ako pod bytovku keďže nepoznal podložie a staviame pri Dunaji
Odpovedať
V prvom príspevku sa pytaš či to nie je vela a v dtuhom píšeš že ti je strašne veľa.Tak už si si odpovedal.Načo sa potom vypytuješ?Ja som mal šťastie lebo v okolí sa robili vrty tak mi to papierovo spravil za 100 eur .
Odpovedať
Ja som platil podobnú sumu + bager . Lacnejšieho som nezohnal a vyžadoval to odomňa stavebný úrad , takže som nemal na výber.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, viete mi niekto odporucit firmu na geologicky prieskum pod RD v Puchove a okoli? Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?