Znicim travnik ak spravim klzisko ?

Profilova fotka
NIekolko dni sa ma udrzat teplota pod nulou a uvazujem ze by som deckam spravil klzisko na ezistujucom travniku. (nejaka folia, par centimetrov vody a snat do tyzden vydrzi), otazka: znicim alebo poskodim tym travnik ?
Odpovedať
Ano... nas bol zniceny,ale pomerne rychlo zregeneroval, nepotrpime si na dokonaly travnik. Jeden rok sme dali foliu pod lad, druhy rok sme polievali udupany sneh. Pod foliou bol viac zniceny ako pod snehom. Neviem ako dlho maju byt mrazy, ale trvalo par dni kym sme sa postupnym polievanim dopracovali ku "klzisku"...tak ci sa to oplati...
Odpovedať
Profilova fotka
@portianko na trávnik sa vykašli,niet nad smiech a radosť detí. Uvidíš za pár rokov spomienky :-)
Odpovedať
urob klzisko pred garazou. Ono zas mrznut ma len do piatku, to zas az taka rana pre travnik nebude, ale pamatam si z detstva, ked sme si robievali lad za panelakom, tak roky bolo vidno kde sme ho mavali. Ale to boli zimy, ked mrzlo od Mikulasa az do MDZ, nie take tyzdnove zachvaty ako teraz
Odpovedať
poliacik dobre vravi
Odpovedať
@portianko a čo tak radšej zobrať deti niekam na klzisko? Nepokazíš si trávnika a deti sa zabavia, možno sa zoznámia s inými deťmi, hm?
Odpovedať
@poliacik321 výstižne napísané, palce hore!!
Odpovedať
Profilova fotka
@habit ďakujem :)
Odpovedať
@poliacik321 deti by určite mali obrovskú zábavu z terču na šípky či na streľbu z luku pripevneného na zateplenú fasádu :-D :-D Ani spomienky by určite nechýbali 8-) To len tak pre inšpiráciu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?