Znicenie stromu

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte viete mi poradiť ako nenápadne zničiť strom od suseda? Je to starý strom a padaju mu plody nič z neho nieje len chrobave jablka a veľa lístia... Pocula som ze savo ale kde priamo do korena? Chcem aby to nezistil a aby ten strom uschol do jari... Ďakujem za napady
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuzijak:

Ahojte viete mi poradiť ako nenápadne zničiť stro…
@zuzijak Pýtala som sa, či niekto vie spôsob, akou formou zničiť susedov strom. Zrazu sú všetci nevychovaní ekologosti a pobúrení, že niekto, v tomto prípade ja, chce zničiť susedov strom, ktorý z hľadiska bezpečnosti cestnej premávky je nebezpečný pre mnohých okolitých susedov. Namiesto odpovede - riešenia, sa pohoršujú. Rada oznámiť to starostovi je v tomto prípade hlúposť, pretože to je práve strom pred starostovým domom a starosta je "nedotknuteľný". Jemu ten strom nevadí, lebo pre neho príde auto so šoférom a on, neschopný šoférovať, tomu nerozumie. Pri jeho "inteligencii" (vládnuca strana v obci), sa nedá nič riešiť normálnym spôsobom (dohovoriť sa).
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stromsused:

@zuzijak Pýtala som sa, či niekto vie spôsob, ak…
@stromsused a ked znicis ten strom, teda nejakym sposobom dosiehnes aby uschol ako to zvysi bezpecnost cestnej premavky, ked sa z neho stane hrozba, ktora moze poskodit majetok a zdravie inych pri silnom vetre alebo burke? Ak strom ohrozuje cestnu premavku, tak to treba hlasit na dopravnom insektorate, u spravcu pozemnych komunikacii, nie hladat cestu ako z jednej hrozby vyrobite dalsiu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@stromsused a ked znicis ten strom, teda nejakym …
@zita19 to je tak, jak moja mama, proste si to vezme do hlavy, ze to je nebezpecne, pritom iba narastol cez 3 poschodie a uz nevidi na celu ulicu :D
Odpovedať
Tesne pod zemou navŕtať diery do stromu a naliať kyselinu z bateriek a strom začne vysychať od vrchu. ALE! Za toto rozhodnutie treba prijať zodpovednosť, raz sa táto scéna vráti a práve vtedy tento dlh nadobudne splatnosť. Je na Tebe ako sa rozhodneš.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_x:

Tesne pod zemou navŕtať diery do stromu a naliať …
@roman_x Joj, netrep tu somariny o nejakej stromovej karme. To by už nežil žiaden drevorúbač.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@roman_x Joj, netrep tu somariny o nejakej stromo…
@petersd Možno to myslel tak,že ten navŕtaný strom poškodí jeho samého- majetok,zdravie...nebolo by to nič neobvyklé. Osobne,nech by akokoľvek prekážal,by som sa k takému kroku nikdy neznížil. A porovnávať to s drevorubačmi? Ani drevorubač nenapíli strom tak,aby mu padol na vl.hlavu...
Odpovedať

@zuzijak Ahoj, neviem či máš k stromu prístup alebo nie. Zožeň si originál cestársku soľ - pol kila rozpusti v 2 l vody a ak je strom voľne stojaci a máš k nemu prístup tak si priprav viac roztoku a polej trávnik na jednom mieste aby to vsiako a toto opakuj napr každý mesiac , Soľ vypáli pomaly korene a strom vyschne - ale postupne. Odskúšané.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zdenkonr:

@zuzijak Ahoj, neviem či máš k stromu prístup ale…
@zdenkonr A niečo ako otráviť suseda,mačky,psov( odskúšané) sa nenájde?
Odpovedať

@zuzijak Už to tu zaznelo,takto likvidovať susedov strom,nech už to vidíš akokoľvek negat.,mi príde choré. Čo tak nechať si vypracovať znal.posudok a v prípade,že bude v súlade s tým,čo prezentuješ,obrátiť sa na kompet.orgány,aj im nadriadené? A inak,ak ten strom začne z ničoho nič vysychať,myslíš,že sa nedá dokázať príčina? Vzorky z listov,perikambia,pôdy a máš prúser,aj keď ti to nikto priamo dokázať nemusí.
Odpovedať
Ja zasnem, co sa tu vypisuje. Vsak je to "len" strom, aj to susedov (alebo na obecnom pozemku). Ja sa necudujem, ze to na Slovensku vyzera ako vyzera, lebo z cudzieho krv netecie...
Odpovedať
@petersd iné je spíliť a iné je tráviť strom, alebo mačky/psov nemrznúcou zmesou, toto robia vyslovene primitívi a je to pre nich záťaž.
Odpovedať
...aj tak si myslím, že duchom tohto fóra má byť rada a nie komenty hodné koníka tiež do modra, že ak nemám 4 mesiac menzes, či nemôžem byť tehotná.. (kamarátka hovorila). 90% príspevkov rieši správanie. Kúpim si diesel, znečisťujem prostredie, zabijem kravu na mäso..je to ok.. zabijem ju a zjem preto, že trávi a prdí.. som zlý a neohľaduplný.. vypustím raketu a vybuchne..? Som génius, lebo tvorím..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

...aj tak si myslím, že duchom tohto fóra má byť …
@brapene Až na to,že tá " rada" má byť presne z toho istého "súdka",ako to,čo spomínaš z m.koníka.A vnímanie toho zbytku je tvoj problém.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

...aj tak si myslím, že duchom tohto fóra má byť …
@brapene 🙄
Odpovedať

@zuzijak Bože ludia. Máte právo orezať konáre, ktoré sú nad Vašim pozemkom, ale musíte robiť v čase vegetačného pokoja, čiže buď skoro na jar alebo v zime.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od zita19:

@stefanby vies ako je karma po slovensky? Kto dru…
@zita19 ...je u neho na brigáde? 😅
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od yetinb:

@zita19 kto druhému jamu kope, zarobí a potom slo…
@yetinb kto druhému jamu kope, je u neho na brigáde 😂
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?