Odpoveď na príspevok od zuzijak:
Ahojte viete mi poradiť ako nenápadne zničiť stro… @zuzijak Pýtala som sa, či niekto vie spôsob, akou formou zničiť susedov strom. Zrazu sú všetci nevychovaní ekologosti a pobúrení, že niekto, v tomto prípade ja, chce zničiť susedov strom, ktorý z hľadiska bezpečnosti cestnej premávky je nebezpečný pre mnohých okolitých susedov. Namiesto odpovede - riešenia, sa pohoršujú. Rada oznámiť to starostovi je v tomto prípade hlúposť, pretože to je práve strom pred starostovým domom a starosta je "nedotknuteľný". Jemu ten strom nevadí, lebo pre neho príde auto so šoférom a on, neschopný šoférovať, tomu nerozumie. Pri jeho "inteligencii" (vládnuca strana v obci), sa nedá nič riešiť normálnym spôsobom (dohovoriť sa).Odpoveď na príspevok od stromsused:
@zuzijak Pýtala som sa, či niekto vie spôsob, ak… @stromsused a ked znicis ten strom, teda nejakym sposobom dosiehnes aby uschol ako to zvysi bezpecnost cestnej premavky, ked sa z neho stane hrozba, ktora moze poskodit majetok a zdravie inych pri silnom vetre alebo burke? Ak strom ohrozuje cestnu premavku, tak to treba hlasit na dopravnom insektorate, u spravcu pozemnych komunikacii, nie hladat cestu ako z jednej hrozby vyrobite dalsiu.Odpoveď na príspevok od zita19:
@stromsused a ked znicis ten strom, teda nejakym … @zita19 to je tak, jak moja mama, proste si to vezme do hlavy, ze to je nebezpecne, pritom iba narastol cez 3 poschodie a uz nevidi na celu ulicu :DOdpoveď na príspevok od roman_x:
Tesne pod zemou navŕtať diery do stromu a naliať … @roman_x Joj, netrep tu somariny o nejakej stromovej karme. To by už nežil žiaden drevorúbač.Odpoveď na príspevok od petersd:
@roman_x Joj, netrep tu somariny o nejakej stromo… @petersd Možno to myslel tak,že ten navŕtaný strom poškodí jeho samého- majetok,zdravie...nebolo by to nič neobvyklé. Osobne,nech by akokoľvek prekážal,by som sa k takému kroku nikdy neznížil. A porovnávať to s drevorubačmi? Ani drevorubač nenapíli strom tak,aby mu padol na vl.hlavu...Odpoveď na príspevok od zuzijak:
Ahojte viete mi poradiť ako nenápadne zničiť stro… @zuzijak Ahoj, neviem či máš k stromu prístup alebo nie. Zožeň si originál cestársku soľ - pol kila rozpusti v 2 l vody a ak je strom voľne stojaci a máš k nemu prístup tak si priprav viac roztoku a polej trávnik na jednom mieste aby to vsiako a toto opakuj napr každý mesiac , Soľ vypáli pomaly korene a strom vyschne - ale postupne. Odskúšané.Odpoveď na príspevok od zdenkonr:
@zuzijak Ahoj, neviem či máš k stromu prístup ale… @zdenkonr A niečo ako otráviť suseda,mačky,psov( odskúšané) sa nenájde?Odpoveď na príspevok od zuzijak:
Ahojte viete mi poradiť ako nenápadne zničiť stro… @zuzijak Už to tu zaznelo,takto likvidovať susedov strom,nech už to vidíš akokoľvek negat.,mi príde choré. Čo tak nechať si vypracovať znal.posudok a v prípade,že bude v súlade s tým,čo prezentuješ,obrátiť sa na kompet.orgány,aj im nadriadené? A inak,ak ten strom začne z ničoho nič vysychať,myslíš,že sa nedá dokázať príčina? Vzorky z listov,perikambia,pôdy a máš prúser,aj keď ti to nikto priamo dokázať nemusí.Odpoveď na príspevok od brapene:
...aj tak si myslím, že duchom tohto fóra má byť … @brapene Až na to,že tá " rada" má byť presne z toho istého "súdka",ako to,čo spomínaš z m.koníka.A vnímanie toho zbytku je tvoj problém.Odpoveď na príspevok od brapene:
...aj tak si myslím, že duchom tohto fóra má byť … @brapene 🙄Odpoveď na príspevok od zuzijak:
Ahojte viete mi poradiť ako nenápadne zničiť stro… @zuzijak Bože ludia. Máte právo orezať konáre, ktoré sú nad Vašim pozemkom, ale musíte robiť v čase vegetačného pokoja, čiže buď skoro na jar alebo v zime.Odpoveď na príspevok od zita19:
@stefanby vies ako je karma po slovensky? Kto dru… @zita19 ...je u neho na brigáde? 😅Odpoveď na príspevok od yetinb:
@zita19 kto druhému jamu kope, zarobí a potom slo… @yetinb kto druhému jamu kope, je u neho na brigáde 😂