Odpoveď na príspevok od kosar123:
Ahojte, idem si pre radu. Budem robiť záhradné oh… @kosar123 nič v zlom, ale ono to skôr vyzerá, že staviaš kaplnku sedembolestnej....... Toľko energie venovať do ohniska mi príde prehnané. Ale ked už si začal..... urob si pod ohiskom drenážny štrkový násyp, aby mala voda cez pripravené otvory kam odtekať. ALebo to v dostatočnej výške prestreš. Nič lepšie asi nevymyslíš. Ja by som to vyriešil úplne inak. Prenosným ohniskom s možnosťou osadenia grilovacieho roštu, tyčkami na horizontálny rožeň, výškovo nastaviteľným háčikom na zavesene kotlíka.. Okolo plochy pre ohnisko položiť lavičky, alebo pníčky, prípadne na mieru vyobenou vhodnou lavicou. V každom prípade niečo mobilné, aby si to v prípade potreby mohol posunúť. Dym, prípadne väčší oheň môžu vadiť, ked je aj ohnisko, aj posedenie statické...Odpoveď na príspevok od zita19:
Namamze ziadne odvodnenie na zapustenom ohnisku, … @zita19 máte aj fotku pre inšpiráciu ? :-)Odpoveď na príspevok od kosar123:
@zita19 máte aj fotku pre inšpiráciu ? :-) @kosar123 nemam, a ohnisko je na zahrade, kde najblizsie dva tyzdne asi nepojdem, lebo ideme dovolenkovat. Ale mame zabetonovane zulove kocky, pokial sa pamatam 2 rady, vrchny rad trci nad travnkom asi 5 cm.Odpoveď na príspevok od stowasser:
Sused čo má vedľa chalupu to vyriešil betónovou s… @stowasser sa podoba na Meciara ked bol mladsi,teraz je isto uz dedo stary.Odpoveď na príspevok od emilia25:
@stowasser sa podoba na Meciara ked bol mladsi,te… @emilia25 a to nie je on? 😀Odpoveď na príspevok od timea59:
@emilia25 a to nie je on? 😀 @timea59 mozno aj je,ale tak pisal o susedovi tak ma mozno suseda Meciara,hahaOdpoveď na príspevok od emilia25:
@timea59 mozno aj je,ale tak pisal o susedovi tak… @emilia25 Áno, ujo Vlado má chalupu v Hornej Porube 😉