Záhradný domček

Ahojte, Chcem sa spýtať, máte niekto skúsenosti zo záhradný domčekom zvaraným z joklov? Mám možnosť si dať taký vyrobiť len potrebujem pre predstavu vidieť alebo získať nejaké poznatky a konštrukcii čo najlepšie na strechu a na steny napr.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jarosciak96:

Ahojte, Chcem sa spýtať, máte niekto skúsenosti z…
@jarosciak96 ked chces robit nosnu konstrukciu z Jaklov, tak na nu len namontujes system pur panelov vratane strechy a mas to hotove rychlo vkusne a s najmensou namahou.
Odpovedať
Profilova fotka
Znamy takto tiez spekuloval ale s oplastenim boli len problemy. Pracne vrtat do zeleza a to nehovorim o dverach kde neboli vypustene panty takze oplastenie branilo otvaraniu atd. Treba premysliet tieto drobne detaily levo dost potrapia. Apropo chodime tam obcas chlastat a fajcit ked je zima a ked sme tam styria tak to vnutri vykurime tak ze sa konstrukcia rosi.... lebo domcek bez izolacie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

@jarosciak96 ked chces robit nosnu konstrukciu z …
@rkorba Pur panely to ma napadlo ale ako píše @wolodymyr detaily a ke´d nevidím aspoň fotky ťažko sa mi to konštruuje. Pri pur paneloch potrebujem vedieť ako začať na spodku ako ich založiť dorezať zasa na vrchu. Ale napadla ma drevotrieska 15mm a na to nejaký tenký polystyrén aby bola drevotrieska ochranena a nejako to aj vyzeralo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?