Záhradné rastliny v OBI - skúsenosti

Chcel by som sa opýtať, či máte nieko skúsenosť so záhradnými rastlinami z OBI a ako ste spokojní? My sme dnes pozerali tento OBI leták https://flyrion.com/sk/obi-letak/ a majú celkom dobré ceny aj výber. Nemáte niekto? Rád by som vedel aká je to kvalita. Ďakujem.
Odpovedať
@ivanz1 Kvalita je taká istá, ako v ktoromkoľvek záhradníctve. Všetci, aj OBI a iné hobby markety nakupujú od veľkododávateľov, to si nepestujú sami. Ak vidíš, že na stojane sú už len "zvädliny", tak tie hádam nekúpiš.
Odpovedať
Tento.rok.som.tam.este.nekupovala.kvety,ale.minuly.rok.pri.zakladani.noveho.zahona.som.vela.prave.v.obi.kupila..vsetky.rastlinky.prezili,rozrastli.sa.a.robia.radost...moja.mama.tiez.velmi.vela.kvetov.kupuje.prave.v.obi🙂
Odpovedať
@ivanz1 niekedy su vyberne rastliny, hlavne tesne po naskladneni, niekedy ostane len par takych siplavych ale uplne pravidelne kupujem v zlave take, co akutne potrebuju ARO. Vacsinu som ozivila, tie co nie, tak no smola... Ale toto plati pre kazdy obchod so zivymi rastlinami. Ma to jednu vyhodu voci eshopom, vidis co kupujes, rastliny nemaju za sebou strastiplnu cestu niekdy na spodku kurierskej dodavky .
Odpovedať
Väčšinu máme z obi rastlín, teraz naposledy sme kupovali oleander a hortenzie. Nevidím dôvod prečo by mali vydržať kratšie. Máme rodinnú známu, ktorá má problém nakupovať v takýchton veľkých obchodoch, že jej z nich nikdy nič neprežilo, ale myslím, že to je len výhovorka 🙂 Lebo nám všetko žije 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?