Záhradné čerpadlo,nefunguje ani po oprave,

Zdravím Vás, mam zahradne čerpadlo Gardena 3000/4 Classic,asi po 6rokoch mi v nom zhorel motor,.tak som ho dal previnúť,vymenili aj tesnenie,.Čerpadlo ide ťahá vodu ale nemá takmer žiadny tlak,.voda len mierne vytekala.tak som ho vratil,znova na ňom niečo robili,teraz má ale veľmi slabý tlak,bez hadice tak pol metra., Nevie niekto v čom by to mohlo byť. Čerpadlo je Gardena 3000/4 Maximální výtlačná výška 36 m Maximální tlak 3,6 bar Jmenovitý výkon 600 W Maximální samonasávací výška 7 m Ďakujem
Odpovedať
Tak trošku nerozumiem, nové stojí 80€ ,za opravu si dal minimálne 50€ a stále máš starú 6rocnu čutoru a kopec nervov okolo toho. Bohužiaľ také veci sa dnes neoplatí opravovať. Ak ťa to poteší aj na opravu je záruka ale či v tomto prípade uspejes... No neviem.
Odpovedať
@dodkes Sanie má v poriadku? Nechytá vzduch...?
Odpovedať
neviem ci nechyta vzduch,tesnenie menili,.ale ked ťahá ma taky iny zvuk,už podla zvuku motora som počul kedy taha naplno a kedy nie,.teraz ked ho zapnem,tak ako keby sa nie a nie rozbehnut naplno,. Zatial som neplatil nič,.po prvom previnuti som ho vratil s tym ze netaha,cena mala byt 35e,.tak ho opravovali a teraz ho mam zas doma,.ale este som neplatil.a asi ani nezaplatim,.myslel som ze ked kupim nove toto budem mat v zalohe keby nieco,.z atie 35e by to stalo,.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?