Zahradna pistol

Ahoje, vedeli by ste poradit jednoduchu pistol na 3/4 hadicu a ktora sa automaticky neuzatvara? Potrebujem aby bola stale otvorena a bolo tam mozne menit iba typ prudu. Nasiel som toto https://www.alza.sk/hobby/gardena-cis... ale nepisu na aky typ hadice to je. Dakujem.
Odpovedať
Kazda nasa pistol ma poistku, ktora zabezpeci, ze ostane otvorena. Mame ich asi 5, ale toto nie je pistol, toto je len tryska, kde otacanim menis prud vody a vies ju aj zavriet. A je na kazdy typ hadice, ktora je ukoncena rychlospojkou. Rychlospojky su aj 3/4 hadice.
Odpovedať
@yoboi Tú koncovku môžeš dať na akúkoľvek hadicu. A skoro každý ručný postrekovač má aretáciu - tzn. že môže byť stále otvorený aj bez toho, aby si ho držal.
Odpovedať
Je tam také drátené očko na zavesenie, to ak sa pretočí, tak zaretuje ventil v otvorenej polohe.. Mal som tých pištolí niekoľko a všetky mali aretáciu.
Odpovedať
@yoboi koncovku mozes dat na akukolvek hadicu na ktorej mas klasicku rychlospojku. Ak by si vyslovene chcel co najvacsi prietok treba na to mysliet od zaciatku po koniec, teda dat zahradny ventil 3/4" a potom dat aj adapter velky a na oba konce aj rychlospojku pre vacsi prietok: https://www.domzahradapn.sk/produkty/... https://www.domzahradapn.sk/produkty/... a potom aj pistol na vacsi prietok: https://www.aquacentrum.sk/produkty/D... Inak ja som velky fanusik tohto riesenia lebo zahradu mas realne ovela skor poliatu ako ked sa trapis s 1/2" alebo 3/4" hadicou a tymi malymi rychlospojkami.
Odpovedať
@mirec1 súhlasím, pokiaľ lmitom nie je prietok ponorky, ako u mňa.. Zbytočne investuješ do pištole s veľkým prietokom a hrubých hadíc, ked ti na povrch vytlačí čerpadlo 35l za minútu.. To ti z tej pištole bude čúrať voda a nikam nedostrekneš. Treba to naladiť rozumne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?