Odpoveď na príspevok od arp89:
Ahojte, takato spust ostala po vykopani bazena, c… @arp89 elektrickym za mna prides o rozum. Bud benzinovy kultivator alebo spatna freza. Potom vyrovnat vysiat povalcovat a polievat poriadne.Odpoveď na príspevok od arp89:
Ahojte, takato spust ostala po vykopani bazena, c… @arp89 požičať si aerifikátor, potom všetko vypieskovať do roviny pieskom a substrátom, dosiať a čakať :)Odpoveď na príspevok od arp89:
Ahojte, takato spust ostala po vykopani bazena, c… @arp89 "Rozmyslam trosku stred prerylovat a ostatne elektricky kultivator? Pomoze?"" Áno pomôže!!!! Len si potom objednaj lekára čo Ti bude "opravovať" žily na nohách, lebo budeš elektrický kultivátor reklamovať častejšie ako ponožky🙂...No a to, že sa s elektrickým tak narobíš a výsledok OOOOOOO...Keď už tak, tak potom benzínový, elektrický patrí do skleníka...Odpoveď na príspevok od arp89:
Ahojte, takato spust ostala po vykopani bazena, c… @arp89 ja by som to nevidel tak tragicky. Zarovnať hrablami, dosypať zeminu, kde bude chýbať, ved z bazéna jej máš dosť a tráva rasite na všetkom. . Vykašlal by som sa na stoje, ved tie zjazdené koľaje sú vtlačené, nie vystúpené. Stačí ich dosypať hlinou. Lopatou odobrať kopce a rozhrabať do roviny. Pekne rozhrabať, dosiať trávu, uvalcovať a už len polievať. Na horšom podklade som zakladal trávnik a je ako z katalógu. A hrable, lopatu a fúrik hádam používať vieš.Odpoveď na príspevok od gadefox:
Kobercu sa vyhni oblúkom, je to prešlachtené a zb… @gadefox ak by bolo dnes 10Aprila, tak by som koberec neradil. Ale takto ak chce mat celu kupaciu sezonu pekny travnik (co by som ja teda jednoznacne chcel) tak moc na vyber nie je