Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Cau, mam kosacku benzinovku. No a presiel som cez… @arcticcode tak kúpiť nôž za dvacku a vydrží dlho (keď nebudeš kosiť štrk...) a kúpiť nejaký šunt za 5€ a vydrží dve kosenia je teda dilema dospelého rozumného chlapa.... Nehľadiac na to, že každý výrobca má svoj systém uchytenia...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@arcticcode tak kúpiť nôž za dvacku a vydrží dlho… @megdesign mna zakazdym prekvapi, na com vsetkom chce nas kamarat z vychodu setrit. Toto je fakt zakazdym o rieseni "za par susnov". Neviem co s tymi usetrenymi susnami robi.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Cau, mam kosacku benzinovku. No a presiel som cez… @arcticcode No a prekvapko bude pokračovať, až zistíš, že oska toho motora je tiež krivá. Mimochodom, kôli takým prípadom sú na kosačkách strihové kolíky. Či tie si už dávno zrušil a nahradil odolným riešením? Kvalitný nôž nemáš šancu ohýbať vo zveráku, ba, ani ho není možnosť vŕtať...Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Cau, mam kosacku benzinovku. No a presiel som cez… @arcticcode ved si vystrihni zo stareho plechu 😉Odpoveď na príspevok od minoo:
@arcticcode ved si vystrihni zo stareho plechu 😉 @minoo to mu ani nepíš, lebo bude hneď na bruchatke obkreslený nôž... Až teda vie, čo je bruchatka a že ten nôž nemôže byť z 0,6 pozink plechu....