Tekute hnojivo na travnik

Zobraz úvodný príspevok
kedze sa mi zaciatkom jari podarilo granulovanym hnojivom na travnik, konkretne jeho nepravidelnym rozhodenim, na niektorych miestach travnik spalit, uvazujem nad opatrnejsim hnojenim, napr. tymto tekutym hnojivom s aplikatorom od Sedosu. Mate s tym niekto skusenost? Zaujima ma, ci to ma viditelny ucinok aspon na nejaky cas, chapem ze asi treba kazde 3-4 tyzdne opakovat. https://www.sedos.sk/katalog/action/p... dakujem
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od zita19:

@andynr ale atoou elektraren si si neodpustil bok…
@zita19 Mohol,ale nebol som až tak ďaleko.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@andynr kedže sa to kosí pokiaľ je kratšie , buri…
Autor floki sa pýta na skúsenosti s kvap.hnojivom Sedos,ja som reagoval so svojou konkr.skúsenosťou. Takže sorry,mňa vôbec nezaujíma,čo a ako ty robíš s tvojou burinou/ trávnikom.
Odpovedať

@andynr kedže sa to kosí pokiaľ je kratšie , buri…
@duzu mas pravdu, vypadlo mi par pismen, nevsimla som si, ze mi zblbla klavesnica a zvonil na mna kolac z rury
Odpovedať
😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@duzu mas pravdu, vypadlo mi par pismen, nevsimla…
@zita19 dobrú chuť, ja by som do relácie pečie celé slovensko veru nešiel, ešte tak nejaké mäsko na gril s tým je menej roboty ale kuchtíka by som tiež denne nerobil,
Odpovedať

@zita19 dobrú chuť, ja by som do relácie pečie ce…
@duzu no keby sm nerobila kuchtika kazdy den, tak by sme jedli len leco, parky a sackove polievky. Viac spoluvyvajuci nezvladne a aj to som ho to leco ucila "varit" ja, lebo vsak urobit blbe leco z pohara je priam jadrova fyzika
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od andynr:

@floki Vraciam sa k téme. Po mesiaci hodnotím to…
@andynr vdaka za hodnotenie. Aplikoval som tiez a videl zlepsenie, aj ked nie mozno az take ako by som si zelal - ale moj travnik je mlady a po vysokych teplach a suchu bol na tom biedne. Tak skusim zopakovat a uvidim. Dufam, ze tato diskusia pomoze ostatnym ludom, co budu hladat recenzie na to hnojivo, lebo je ich pomerne malo po internete.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?