Odpoveď na príspevok od zita19:
@andynr ale atoou elektraren si si neodpustil bok… @zita19 Mohol,ale nebol som až tak ďaleko.Odpoveď na príspevok od duzu:
@andynr kedže sa to kosí pokiaľ je kratšie , buri… Autor floki sa pýta na skúsenosti s kvap.hnojivom Sedos,ja som reagoval so svojou konkr.skúsenosťou. Takže sorry,mňa vôbec nezaujíma,čo a ako ty robíš s tvojou burinou/ trávnikom.Odpoveď na príspevok od duzu:
@andynr kedže sa to kosí pokiaľ je kratšie , buri… @duzu mas pravdu, vypadlo mi par pismen, nevsimla som si, ze mi zblbla klavesnica a zvonil na mna kolac z ruryOdpoveď na príspevok od zita19:
@duzu mas pravdu, vypadlo mi par pismen, nevsimla… @zita19 dobrú chuť, ja by som do relácie pečie celé slovensko veru nešiel, ešte tak nejaké mäsko na gril s tým je menej roboty ale kuchtíka by som tiež denne nerobil,Odpoveď na príspevok od duzu:
@zita19 dobrú chuť, ja by som do relácie pečie ce… @duzu no keby sm nerobila kuchtika kazdy den, tak by sme jedli len leco, parky a sackove polievky. Viac spoluvyvajuci nezvladne a aj to som ho to leco ucila "varit" ja, lebo vsak urobit blbe leco z pohara je priam jadrova fyzikaOdpoveď na príspevok od andynr:
@floki Vraciam sa k téme. Po mesiaci hodnotím to… @andynr vdaka za hodnotenie. Aplikoval som tiez a videl zlepsenie, aj ked nie mozno az take ako by som si zelal - ale moj travnik je mlady a po vysokych teplach a suchu bol na tom biedne. Tak skusim zopakovat a uvidim. Dufam, ze tato diskusia pomoze ostatnym ludom, co budu hladat recenzie na to hnojivo, lebo je ich pomerne malo po internete.