Sklenik montaz merkury market praktik2

caute.ma niekto sklenik z merkury market praktik 2 sa to tusim vola. ohladom skladania sa mi jedna, co cakat, na prvy dojem co som videl zmontovane v merkury z toho ide strach... ? dik
Odpovedať
Profilova fotka
Tak nekupuj ked sa bojis a je to hrozne. Sice ja som skladal len parenisko ale malo par x na male ze to rozj.bem od nervov ako to bohovsky islo skladat. Karma chcela a dokonalo na to po roku drbol rebrik a moja pomsta bola dokonana 😂😂😂
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od lezgy:

caute.ma niekto sklenik z merkury market praktik …
@lezgy ked sa ti to uz na pohlad nezda, tak naco vobec spekulovat nad tym, ze by si si take nieco zaobstaral? 😅
Odpovedať
Profilova fotka
my vela veci kupujeme z merkury, nevidim dovod, preco by mal byt zly. ale je fakt, ze ak sa ti nepozdava z nejakeho dovodu, hladaj iny, no to ze je z merkury neznamena hned, ze nemoze byt dobry.
Odpovedať
Profilova fotka
tak este je tam moznost, ze nebol zmontovany spravne. pri tom, ako nas uz v merkury obsluhovalo par "odbornikov", tak by ma to neprekvapilo...
Odpovedať
no on sa vyskytol, uz je na dvore ale casu malo bolo tak neviem....
Odpovedať
Tak my sme v merkury markete kupili altan,ten uz ma 5r a teda prezil aj stahovanie z miesta na miesto v celku. My mame iba foliovnik z toho tvrdeneho plastu,najskor konstrukcia a potom na to plast aj ten foliovnik drzi riadne.A urada tiez v nom riadna.A vsetko sme si sami skladali podla navodu.Aj kuchynsku linku tam bolo skriniek,skrutiek do aleluja.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od lezgy:

no on sa vyskytol, uz je na dvore ale casu malo b…
@lezgy A tak teda čo naň hovoríš? Je to taká katastrofa?
Odpovedať
neviem, pytammsa ludi ci a ake skusenosti maju s takymi skladackami. fotil som si ho v merkury je tam jedfen vystaveny, no vyzera to zaujimavo. asi ako skladat skrinu z ikei....neviem co cakat tipujem ze riadnu piplacku, preto som sa pytal...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?