Skladba zahradneho domceka

Dobry den, Potrebujem poradit zlozenie stien na zahradnom domceku, vlastne dielni, ktora bude cez zimu vykurovana. Konstrukcia hranoly, namiesto osb dosky bude drevotrieska 18mm a namiesto mineralnej vlny bude polystyren(vymena koly cene). Obr. c. 3 je len pre moju zaujimavost, ale neviem ci je to spravne. Cize chcem pouzit obr. 1 a obr. 2.moze byt? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@chickenovci Podla mna je to vcelku OK. len poznamky: - ak budes davat EPS parozabrana nema zmysel. Ono ani pri tej vate by nechybala. Ak das dobre OSB je ako parozabrana - takisto 3cm EPS zvonku je zbytocny. Ak to spravis dobre budes mat rovinu z OSB . na to adhezny mostik+sietka+kleber+omietka Sam som takuto stavbu riesil asi 4r dozadu. Konstrukcia KVH (system „two by four“), zvnutra 18mm MFP, zvonka 10mm MFP, medzitym 10cm vata + 20 strop. Podlahu som zamerne neizoloval, ale izolacia (po obvode pod stenami) 50-60 cm do hlbky - 10cm hrubka. Stavba je tepelne spojena so zemou. V lete znizuje teplotu, v zime prestupuje teplo.V zime to nevykurujem. Zatial za 4r to nezamrzlo..
Odpovedať
@richard71 Ďakujem za odpoved, cize na steny dam z vnutra von: drevotrieska(nie osb), eps 9cm, drevotrieska, adhezny mostik, sietka, kleber, omietka? A co vravis na strechu, rozmyslam, ze dam plech, stresna folia, eps, drevotrieska? Alebo mas nejaky napad na vylepsenie 👍 EPS je lacnejsia ako vata a drevotrieska je lacnejsia ako osb, preto to chcem pouzit, ci zle?
Odpovedať
Profilova fotka
@chickenovci Je to dobre. Zober co je a za dobru cenu... Hlavne to dobre remeselne spravit...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?