Odpoveď na príspevok od vilma194:
Pozdravujem. Už ste začali s nakupovaním semien z… @vilma194 kupuj semena, vacsina plodov v obchodoch je tzv. F1, ich potomstvo nebude mat pozadovane vlastnosti. Pozeraj odrody odolne voci plesni.Odpoveď na príspevok od zita19:
Kupujem v obchode, pretoze vacsina plodov v obcho… @zita19 .. ten postrek na rajciny je dôležitý? Ešte som nikdy nestriekal a mal som pocit, že je všetko ok.. úroda, množstvo, chuť... ja dávam akurát raz za čas dobre nariedenu vodu s kuratincom... zo susedovho kurníka.Odpoveď na príspevok od brapene:
@zita19 .. ten postrek na rajciny je dôležitý? Eš… @brapene odkedy mi behom tyzdne skapali vsetky paradajky striekam cuprotonicom. Je certifikovany pre bio. Odkedy ho pouzivame nase paradajke stale rastu aj plodia aj ked na okolitych zahradach to uz maju za sebou. A ano, aj nepriek ochrane sa plesen objavi, obzvlast ked je pre nu vhodne pocasie, ale nema to devastujuce dosledky. A kuracince su hnojivo, nie ochrana pred hubovymi chorobamiOdpoveď na príspevok od zita19:
@brapene odkedy mi behom tyzdne skapali vsetky pa… @zita19 .. áno, raz za čas prihnojim a to je všetko.. s cuprotonicom.. pozerám, že to je univerzál..Odpoveď na príspevok od brapene:
@zita19 .. áno, raz za čas prihnojim a to je všet… @brapene ano, proti hubovitym chorobám. Na báze medi.Odpoveď na príspevok od vilma194:
Pozdravujem. Už ste začali s nakupovaním semien z… @vilma194 Ja si objednávam z permaseminka.cz. Osobná, veľmi dobrá skúsenosť. Veľký výber, takmer 100%-ná klíčivosť. Z tých odrôd je možné odobrať semienka vhodné na ďalší výsev...Odpoveď na príspevok od brapene:
@zita19 .. áno, raz za čas prihnojim a to je všet… @brapene cuprotonicom osetrujem v podstate celu zahradu, hrozno, ovocne stromy, kriky, paradajky, zhorky, cesnak aj cibulu, dokonca aj jahody a ruze. Ked sa zarobi, tak sa postrieka vsetko, zvysok z postrekovaca vylejeme pod broskynu, tej med treba aj cez korene kvoli kuceravosti.