Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd bola to diskusia o okapovych chodnikoch.… @sousedekovci89 ja som používal roundup na invazny pohankovec japonsky... nijak inak som sa toho nevedel zbaviť... ono aj ochranári zaujímave pri likvidácií invaznych druhov odporučaju roundup :D je to silne ale zas z toho netreba robiť vedu... polnohospodari v intenzivnom polnohosp. používajú nie také šmakociny a denne jeme tie ich produkty :DOdpoveď na príspevok od dexter89:
@sousedekovci89 ja som používal roundup na invazn… @dexter89 Nedávno som sledoval diskusiu,z ktorej vzišiel záver, že dnes sa v poľnohospodárstve chémia používa v podstatne menšej miere, ako napr. za socíku. Vraj to teda značne celý proces pestovania predražuje a skôr sa segment sústredí na šľachtenie odolnejších odrôd.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@dexter89 Nedávno som sledoval diskusiu,z ktorej … @kejsix inak ako clovek co robil v oblasti polnohospodarstva dobrych par rokov v statnom sektore to je naozaj tak.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@dexter89 Nedávno som sledoval diskusiu,z ktorej … @kejsix môže byť , tak oproti socíku sa veľa segmentov života zlepšilo ... tí nejak nehľadeli na životné prostredie, hlavne že sa plnili normy ale samozrejme taký ako petersd by ťa hneď vyviedli z omylu... 😁 ja som to skôr myslel tak, že v porovnaní vlastná zahrada vs intenzívne polnohosp. je to určite rozdielOdpoveď na príspevok od dexter89:
@kejsix môže byť , tak oproti socíku sa veľa segm… @dexter89 kazdy ma vlastnu pravdu a to bud z toho, ze to zazil, ale si to ako mlady mysli ze ma pravdu ;-) V podstate nikto nema dokazatelnu pravdu, ale ide o respektovanie jeden druheho. Odstupom casu mozno mladsi zisti, ze nemal pravdu, ale uz to nedokaze zmenit, lebo starsi uz je po smrti, alebo si to nepamata :-) V podstate ide o odovzdanie informacie ustnou formou pre dalsie generacie!!! ;-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@dexter89 kazdy ma vlastnu pravdu a to bud z toho… @rkorba čo ja viem, pravda je pravda, zlo je zlo... samozrejme každý ma svoj uhol pohľadu , pre niekoho socializmus nebol až tak zlý lebo však sa žilo lepšie ... pre mňa režim čo strieľal svojich ľudí na hranici aby neutiekli za ostnaté dráty nemôžem nazvať ako dobrý... bezohľadu na to, koľko materiálnych výhod dostaneš... už som to raz písal aj petrsedovi , radšej by som bol chudobný a slobodný ako dostať nejaké odrobinky a zapredať slobodu... ale to je každého vec čo uprednostňuje aj keĎ popravde nechápem, lebo za socíku sa napr. žiadna časť mojej rodiny nemala dobre ... ani nikoho koho poznám ... jedine možno zopár členov strany sa malo dobre ale to na úkor miliónov ostatnýchOdpoveď na príspevok od dexter89:
@rkorba čo ja viem, pravda je pravda, zlo je zlo.… @dexter89 rob ako uznas za vhodne, podla vlastnych skusenosti a vedomosti... Ak sa citis cely zivot utlacany, tak nic a nikto na tom nic nezmeni.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@dexter89 rob ako uznas za vhodne, podla vlastnyc… @rkorba prečo by som sa mal cítiť utlačany? necitim sa tak , iba sa obavam, že niektora časť našej spoločnosti zrovna tí, čo nostalgicky hľadia na časy minulé, by si možno radi opäť obliekli nejaké uniformy a začali diktovať druhým ako majú žiť 🙂 ale to neni nič nové... raz to boli gardisti, potom štbáci ... ich potomkovia v sebe gény nezaprúOdpoveď na príspevok od dexter89:
@rkorba prečo by som sa mal cítiť utlačany? necit… @dexter89 ked raz oblecies uniformu, tak mozno pochopis, ale ako ta vnimam tak u teba to nikdy nehrozi...Odpoveď na príspevok od dexter89:
@kejsix môže byť , tak oproti socíku sa veľa segm… @dexter89Škrtám slovo "veľa". Oproti socíku sa zlepšilo všetko!! Nezabúdaj(me), že sa tu žilo tak vynikajúco a všetko tu tak skvele fungovalo, až sa museli zavrieť hranice, aby všetci ľudia nezdrhli. Paradox, že?? Ľudia riskovali svoje životy, aby odtiaľto čím skôr vypadli - až tak dobre fungovali za socíku "segmenty"..oproti socíku sa veľa segmentov života zlepšilo
Odpoveď na príspevok od rkorba:
@dexter89 ked raz oblecies uniformu, tak mozno po… @rkorba neviem čo by som mal pochopiť keby že si oblečiem maskáčové handry... pocit nadradenosti a výnimočnosti, to neni nič pre mňa... ale kto sa cítil ako niemand celý život a zrazu ho navliekli do gardistickej uniformy, ten pocit, že konečne ho niekto musel počúvať a mohol beztrestne tým čo ho na ulici obchádzali zrazu dať po papuli, to musel byť super pocit... a mnohí frustrovaní dneška, by si zrejme ten pocit veľmi radi zopakovali @gadefox ale čosi , súdrohovia by ti iste vysvetlili, že ten ostnatý drát tam bol preto, aby nás chránil pred imperializmom zvonka ! 😁Odpoveď na príspevok od dexter89:
@rkorba neviem čo by som mal pochopiť keby že si … @dexter89 niektori o nom bluzinia este dnes. Skoro mi oci vypadli https://www.modrykonik.sk/forum/nezar... Prijemnu zabavuOdpoveď na príspevok od zita19:
@dexter89 niektori o nom bluzinia este dnes. Skor… @zita19 to je dobre sadomaso na piatok večer 😃Odpoveď na príspevok od dexter89:
@zita19 to je dobre sadomaso na piatok večer 😃 @dexter89 a to len jeden z jeho vylevov...