Roh zahrady

dobry den, mohol by mi prosim niekto poradit. Chcela by som upravit tuto cast zahrady. Vzadu su vysadene vavrinovce, ale zda sa mi, ze tam nenadvazuju. Chcela som mam tuto cast plnu kvetov. Uz dokvitli verbeny a echinacei. Rozmyslala som, ze do pozadia dat nejake nenaracone metlinate hortenzie na prekrytie toho muru. Alebo mi viete odporucit nieco ine? Dakujem za pomoc
Odpovedať
Dobrý deň, na akú svetovú stranu to je orientované? Aká je vzdialenosť od kmeňa stromu k múru?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od anna_vans:

Dobrý deň, na akú svetovú stranu to je orientovan…
@anna_vans
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od martina0606:

@anna_vans
@martina0606 dobry den je to juh a vzdialenost do cca metra Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od martina0606:

@martina0606 dobry den je to juh a vzdialenost do…
@martina0606 podľa mňa to tam máte veľmi pekné :) kombinácia echineci, verbeny a perovca (keď dobre vidím, mal by to byť perovec) je krásna. Asi by som vám ale neoporúčala pridať hortenzie. Vedia sa naozaj rozrásť do šírky a do výšky, tvoria v podstate kry. Keďže máte medzi stromom a plotom asi meter, celý priestor zahltia lebo po pár rokoch tam budú mať málo miesta. Premýšľali ste zakryť betónovú časť niečim popínavým? Brečtan je stálozelený, ide do výšky a nezaberá plošne veľa miesta. Áno, treba ho kontorlovať zistrihaním lebo sa šíri ale vytvoril by peknú zelenú stenu pre vaše trvalky. Možno by boli vhodnou alternatívou aj trávy, sú vzdušné a zakryli by to, na jar ich ale musíte zrezať teda niekoľko mesiacov v roku by ste ten betón videli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?