Nemaslug-skúsenosti,kde ich kúpiť,cena.

Ahojte. Tento rok je neskutočný čo do "nájazdov" slimákov na záhradku....každý rok ich registrujem,ale tento rok je to niečo hrozivé,každý večer ich pozbieram 50-70 len na nejakých 6m2 a na druhý den sú tam znova,zemiaky mi idú zjesť načisto...po potulkách internetom som narazil na prípravok ,ktorý by mal byt efektívny,ekologický a vysoko účinný...sú to parazitické hlístice a prípravok sa volá Nemaslug.....ako býva na Slovensku dobrým zvykom,jedinému distribútorovi ,ktorý to predáva akosi nefunguje stránka,pretože som ten prípravok u neho nenašiel,aj ked bol priamo na túto firmu odkaz z českej stránky,českého predajcu,ktorý na Slovensko nezasiela. Opýtal by som sa teda,či máte niekto s týmto prípravkom konkrétnu skúsenosť a či vieme o slovenskej firme,ktorá to u nás predáva...pár českých som našiel,ale nakoľko je biologický prípravok a nechcú to posielať koncom týždňa ,tipujem že čas asi hrá dôležitú úlohu pri doprave.... http://www.bioagens-sk.eu/nemaslug-pr...
Odpovedať
ja ich krmim tymto https://www.lacnepostreky.sk/pripravk... kedze paraziticke hlistice sa zohnat nedaju
Odpovedať
Nam hlistice velmi dobre zabrali, su to uz tri roky. Musia sa drzat v chlade,preto ten problem s dobravou z CR. mala som ich z netu,tusim biotomal stranka? Treba ich aplikovat skoro na jar, nesmie byt ani velmi chladni,ani sucho, trrba podu udrzovat stale vlhku, a neprejdu cez netkanu textiliu.
Odpovedať
Ďakujem za skusenosti,Biotomal je jediná slovenská firma,ktorú som v súvislosti s Nemaslug našiel na Slovensku....ale ich stránka je bud v rekonštrukcii,či robia update vizuálu,neviem,proste tam ten Nemaslug v ponuke nemajú,nedá sa zistiť či ho predávajú,alebo nie,odkazy sú staršieho dátumu....tuším použijem ten Ferramol,je to v prírode sa vyskytujúca zlúčenina,nič toxické,pesticíd či niečo podobne nebezpečné pre biotop...a o to my šlo,nepchať do zeme nejaký chemický koktail...ďakujem za postrehy a rady ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?