Návrh záhradného domčeka

Zdravim Vas. Takze projekt sa pomaly dokoncuje a ja budem potrebovat stavebnu budu, resp. miesto, kde uskladnim naradie a nejaky material. Ceny za stavebne budy su straaaasne vysoke a mat "haraburdu" na dvore este k tomu za kopec penazi ma vobec nelaka. Preto rozmyslam, ze investujem do zahradneho domceka. Kedze som uplna "lama" ohladom vypoctov, vedel by mi niekto poradit, kolko a akeho materialu budem potrebovat na zahradny domcek o velkosti 5 x 3M, jednoducha strecha so spadom do jednej strany, aby som potom mohol rozposlat ponuky na rezivo? Dakujem pekne.
Odpovedať
@smolkosk ahoj, nieco si navrhni, nakresli a daj obrazky, potom to mozeme upresnit
Odpovedať
No ved len uplne nieco jednoduche. Obdlznik, 2. metre vysoky so sikmou strechou na jednu stranu. Nieco ako stavebna garaz, alebo tak.Neviem ake silne hranoly, aby to ustalo len na pozemku, neviem, ci sa mi chce betonovat, kedze sa to aj tak znici....A ake hrube dosky...
Odpovedať
Ak uz nechces vyhadzovat peniaze do luftu, urob si poriadny zahr.domcek,ktory ti ostane aj po nastahovani. Ak sa to ma znicit kup staveb.budu na inzerat, urcite bude ovela lacnejsia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?