Kosacka do svahu

Dobry den, som zahradkar zaciatocnik, tak ziadam radu ohladom kosacky. Mame zahradu do svahu moj odhad 9 az 12% stupanie, aka bude najlepsia kosacka?? Vyzinac mam kedze bola zahrada zanedbana, ale ked raz bude trava co bude najefektivnejsie??? Dakujeeeeem :-)
Odpovedať
no hlavne s pojazdom aby bola:-) inak si zaposilujes:-) my mame klasika benzinovu husqaurnu s pojazdom,maximalna spokojnost,aj ked teda ja sa musim riadne nasss....jedovat aby som ju nastartovala:-D ale zas nemusim sa starat kde aky kabel sa mi mota,nemenila by som....tak ale zas aj zalezi aka velkost zahrady no..
Odpovedať
urcite benzinova s pojazdom. ak mate vacsiu zahradu, tak je lepsi aj traktor.
Odpovedať
No zahrada ma 13arov... :-( cize obrovska. Tiez som rozmyslala nad traktorom, lem mi v obchode povedali ze ziaden traktor ten kopec nezdola. Cize som tiez rozhodnuta ze benzinovu, len neviem kolko HP by mala mat... predpokladam ze co najsilnejsiu...
Odpovedať
Profilova fotka
@titinkova34 Mozno keby si dala na traktor zimne retaze. :-D
Odpovedať
@titinkova34 mame 16a zahradu, celu do kopca. (celkom strmeho) 13HP traktor to v pohode zvlada. sice planujeme do konca roka kupit novy, silnejsi, lebo casto zaprahneme aj plnu vlecku, a to mal niekedy problem. ale mame ho vyse 8 rokov, a v kuse sa pouziva na rozne veci. @mom3 inak uz su aj 4x4 :-D rozmyslame aj nad kupou tohoto
Odpovedať
Mom3 .. retaze :-D to uz by som pre susedov bola uplna hviezda (brzda), staci ked ma videli v predzahradke strihat ruzu s tabletom v ruke.. ale inak som ciastocne normalna aj IQ nejake je... :-D No ale s tym traktorom ste ma potesili... ja som verila tomu panovi v obchode ze nie... asi nechcel predat.. hmmm pojdem to zistit . V kazdom pripade dakujem... x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?