Ginko hnednutie pucikov

mohol ten strom "odist"? pred par tyzdnami ked zacal rasit ,respektive zacal normalne rasit a teraz ma vsetky taketo puciky,hnede vo vnutri ,takze ratam ze z toho stromu uz asi nic nebude?Nema niekto ginko a podobnu skusenost?
Odpovedať
nezatracovala by som to, ved su este pene zelene. este by som teda s nejakymi zavermi pockala
Odpovedať
tiez si myslim ze toto je akoze este v pohode 🙂 pokial by boli cele hnede asi vtedy by som to nejako riesil, ci ty myslis ze z toho uz nic nebude?
Odpovedať
Vcera som sa akurat pozerala na nase ginko, sice je uplne male este, ale podobne vyzera. Minuly rok som sa s nim uz rozlucila, myslela som, ze teraz ani len puciky nebude mat, tak som zvedava aj ja, ci z toho nieco bude.
Odpovedať
Vo vnutri to je cele hnede ako keby zamrzlo az na to ze ginko nie je ovocny strom..Pockam do konca maja ak nie poputuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@ifik5 a vlani s s nim co dialo? tiez nieco taketo podobne, ci preco si sa s nim chcela rozlucit?
Odpovedať
Ono moze byt, ze ho trocha oslahol mraz, no kludne sa z toho moze este pozviechat. Treba mu dopriat este cas
Odpovedať
Profilova fotka
Pridam sa sem so svojou otazkou Strihate ci nejako upravujete ginko?? Mne totiz z kochlika po presadeni von sa z neho stal 3m vysoky stromcek a ma vodorove konare. Pacila by sa mi skor koruna ako smrekovy tvar.
Odpovedať
Pridám sa s otázkou ohľadom Ginka. Mám minulý rok na jar vysadené ginko z kvetináča cca 1,3m vysoké. Teraz mu idú pekne púčiky už má drobné listy, ale všimol som si jednu vec. Aj zo severnej aj zo západnej strane má pozdĺž akoby odumretú kôru a na určitých úsekoch je už ošúpaná až do dreva. Príde mi to ako mrazová trhlina. Všimol som si to až teraz na jar ale nezdá sa to čerstvé že by sa to stalo túto zimu. Nestalo sa to tiež niekomu?
Odpovedať
Tiez som zvazoval takuto kupu, ale vaham, treba sa o to nejako specialne starat? Ako tak pozeram, aby nebolo aj u mna problem s tymi pucikmi.
Odpovedať
@kajo873 nemas aj foto aby sme videli ake je to hlboke
Odpovedať
@svetlanik3 Spravím, nahodím. Ale hlboké to je cez kôru, lyko až na drevo..
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr striham osobne, lebo som mal obavu, ze ked nebudem, ze proste bude rast, rasit jak sa mu zachce a potom ked uz to bude moc bude s tym len patalia, teraz ho mam tiez ani nie trojmetrovy a je to lepsie, lebo si to vies este celkom upravit 😉
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?