Exteriérový architekt na záhradu, terasu a chodníky

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či tu máte skúsenosť s nejakým spoľahlivým exteriérovým architektom. Potreboval by som navrhnúť nielen záhradu, ale predovšetkým terasu/prístrešok, chodníky a tak.. dakujem pekne za nejaké info. som tu nový.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, mozem vam poslat do spravy.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Venujem sa práve takejto činnosti. Skúste si prezrieť môj profil a v prípade, že by Vás moja tvorba oslovila napíšte mi mail a skúsime prebrať s čím by ste potrebovali pomôcť.
Odpovedať
Pozrite si v profile modrej strechy profily Profesionálov a tam si môžete vybrať podľa zamerania, napr. v kategórii Služby - projektanti, architekti. Najlepšie bude ak kontaktujete viacero firiem, aby ste si vedeli vybrať a vždy sa treba pýtať, či Vám vedia riešiť návrh komplexne vrátane drobných stavieb,a konkrétnych materiálov, alebo len návrh výsadby a tiež porovnávať čo všetko je súčasťou návrhu a či Vám spracujú aj dokumentáciu potrebnú pri realizácii, alebo len vizuálny návrh.
Odpovedať
@bruncak mozno by bolo dobre najskor poodpisovat na spravy, ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@marekjahoda ospravedlňujem sa ale správy na toto portáli mi chodia veľmi oneskorene. Pre rýchlejšiu komunikáciu prosím uprednostniť mail ktorý nájdete v mojom profile.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?