Doraz na bránu: riešenia pre nedostatok miesta

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň prajem, prišiel som si po radu alebo skôr pre inšpiráciu. Robili sme bránu, klasickú na kolajnici, všetko už je hotové len teda koncový doraz pri otváraní brány nemáme. Nakolko je tam dosť málo miesta, betón končí kúsok od konca brány (ked je otvorená) takže na doraz málo miesta. Na plot to uchytávať nechcem nakolko je to panelový betonový a velmi tomu neverím pokial budú deti otvárať bránu štýlom ždurnem a zastaví sa v plnej rýchlosti až na koncovom doraze. Môj nápad by bol taký že medzi bránu a plot by som do betónu (ktorí tam je) osadil doraz (klasický z internetu asi) a na bránu prislrutkoval nejakých plech alebo niečo čo by zabránilo aby sa brána viac neotvorila. Prikladám foto ak by niekto nerozumel. Máte niekto niečo podobné? Čo ste použili na doraz ktor je na bráne? Niečo osvedčené? Ďakujem
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Niektore diskusie mi oazaj a presne aj tato evoku…
@wolodymyr Od začiatku diskusie nieje nikde spomenuté že mám pohon, foto brány s pohonom je ilustračná a nikde nieje napísané že to je foto mojej brány je to odpived na použivatela vyššie :) Že tam nieje beton som tiež napisal ved akože logicky keby tam bolo miesto tak dám doraz tam a nebudem riešiť niečo iné, mne to evokuje len to že ste všetci hrozne chytrý ale nikto nenapísal logický dôvod prečo nemože byť doraz z boku :) ďakujem :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od blabla123456:

@wolodymyr Od začiatku diskusie nieje nikde spome…
@blabla123456 na návrhu je nakreslená koľajnica, aj asi betón vedľa keďže je tam doraz. Neviem prečo teda uchytávať nejaký kus na bránu, keď sa to dá dat na koľajnicu (tá bodka žltým je čo máme my pri kolečku), alebo vedľa namontovať alebo z plotu. Na bránu sa to nedáva lebo je pohyblivá a zároveň je tá brána blízko plotu. Teda aspoň my ju máme pár cm od plota, takže nie je treba niečo prídavné montovať. Vodiace kolečká sú na plote namontované a dočiahnu aj na druhú stranu brány. Ale na moje otázky tu ani raz nebola odpoveď, takže na čo sa už viac namáhať.
Odpovedať
Profilova fotka

@wolodymyr Od začiatku diskusie nieje nikde spome…
@blabla123456 vodim ze si itocne teleso kedze ikona zeny a muzsky rod. Navar ci priskrutkuj si tam hocico a nezavadzaj cudzimi fotkami a este sa rozculujes. Milujem otazky cjcem poradit a potom pridavam co nemam co nechcem cudzie fotky atd. Treskni sa o zem a bude pokoj.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@blabla123456 na návrhu je nakreslená koľajnica, …
@marsdm Ospravedlnujem sa asi som tvoj komentár/odpoved prehliadol alebo zabudol odpovedať, áno to čo máš vyznačené ako fialové a modré nad tým som tiež premýšlal ako doraz len tam sa obávam že brána bude narážať do toho dorazu a aby niečo nepovolilo a nemusel som to znova prerábať (buď šróby v betóne alebo či sa doraz nezohne ked bude tak ako na tvojej foto) Ten doraz na kolajnicu som nevedel ako presne myslíš ale už chápem asi že doraz by vlastne bol pod výškou brány a zastavilo by o doraz koliesko či? :) To by tiež bol dobrý nápad :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

@blabla123456 vodim ze si itocne teleso kedze iko…
@wolodymyr Neviem kde vidiš ženský aj mužský rod ale ok :) Nikto sa nerozčuluje odpovedal som druhému uživatelovi na jeho otázku ohladom toho že má tiež bránu(je jednoduché si to nájsť a prečítať-pokial ti to ide :) ). Fotku som pridal len ilustračnú a pokial viem ak by niekto vedel čítať zistil by že to nieje moja brána, nákres mojej brány je v hlavnom príspevku/otázke. Čo nemám čo nechcem? Ved o tom to je, pýtal som si radu od niekoho kto má niečo podobné, to je aj v prvom príspevku napísané, a to že tam nieje miesto som taktiež napísal. Pýtal som si radu od niekoho kto niečo podobné riešil, ak si nič podobné neriešil a chceš si tu len vylievať srdiečko a nahánať si EGO tak si tu jediný ty kto tu zavadzia a nie ja, je to moj príspevok ak niekto nechce komentovať nemusí, nikomu nezavadziam narozdiel od teba :) A rozčuluješ sa taktiež len ty :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@blabla123456 na návrhu je nakreslená koľajnica, …
@marsdm Inak to čo máš nakreslené fialovou som postol o kúsok vyššie, to Lko. Je to originál Lko na plot ako doraz asi také niečo si myslela, či? :)
Odpovedať

@marsdm Inak to čo máš nakreslené fialovou som po…
@blabla123456 pošlem foto do správy
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?