Čo vysadiť do kvetinového záhona medzi stromami?

Profilova fotka
Dobrý deň,prosím vás potrebovala by som poradiť čo zasadiť do nášho záhona🤨medzi tie stromi.V prvej časti(z ľava)mám hosty a levandule a ďalej nič.chcela by som tam niečo farebné , oživiť to.slnko svieti do pol záhona skoro celý deň druhá polka je od obeda v tieni.viete mi poradiť či tam dať?
Odpovedať
@monika2525 farebne tulipany, ked to chce ozivit ale to budes mat len na chvilu. vyskusaj sa spytat aj na portali zahrada.sk, tam ti rychlejsie a viac ludi na tuto tvoju otazku odpovie.
Odpovedať
Profilova fotka
To som jej chcela napísať. Ale keď tam máš polotieň tak máš rozhodne väčší výber, keďže sa ti kvietky hneď tak povediac nespália
Odpovedať
medzi kamene nastrkat skalnicky, kobercove aj vankusove. Je ich na vyber velmi vela. Pomedzi jalovce (tuje?) kvitnuce trvalky. Vacsina z nich znesie aj polotien, takze mozes vyberat ake len chces, podla farby, vysky, casu kvitnutia... Tam by som sa nebala zasadit hocico. A pomedzi nich na jesen nastrkat cibuloviny, ktore budu kvitnut skoro na jar, tulipany, narcisy, modrice, hyacinty, krokusy, proste vsetko mrazuvzdorne Ked teraz nabehnes do zahradnicstva, tak si navyberas.
Odpovedať
u nas hlavne tešda u manzelky ficia zele rastliny, ked tak nejake tie okrasne travy buxusy, kvitnuce trvaly, mini stromceky. treba ist len do zahradkarstva a isto ti tam nieco podla mna padne do oka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?