Odpoveď na príspevok od bovary:
Ja som davala bambus do kvetinacov. Tiez ho chcem… @bovary už prešiel nejaký čas... Ako sa darí bambusu? Pridať prosím foto ako vyzerá teraz?Odpoveď na príspevok od mimikri:
@bovary už prešiel nejaký čas... Ako sa darí bam… @mimikri dlhsie som tu nebola. Dari sa im. V zemi by to bolo lepsie ale polievam a hnojim. Foto proti slnku a s bordelom (prerabali sme). Ja som spokojnaOdpoveď na príspevok od mimikri:
@bovary už prešiel nejaký čas... Ako sa darí bam… @mimikri dlhsie som tu nebola. Dari sa im. V zemi by to bolo lepsie ale polievam a hnojim. Foto proti slnku a s bordelom (prerabali sme). Ja som spokojnaOdpoveď na príspevok od yimi:
Kvitnúci bambus @yimi Mňa zaujal ten kvitnúci bambus. Aj to prežil? Aký je to druh?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@yimi Mňa zaujal ten kvitnúci bambus. Aj to pre… @frantisekca ahoj, ja to tipujem na bambus cierny. Asi taky jedne a pom metra vyschol. Zvyšok prežil, ale az teraz po dvoch rokoch zacal pustat nove vyhonky, ale len par. Ale je pekny zeleny. Veľa raší zospodu také mini bamusíky alebo tenké výhonky. Skusim pohladat fotku.