Ako vyrobiť záhony na zeleninu z paliet?

Profilova fotka
ahojte, mate niekto postup ako vyrobit zajony v zahradke na zeleninku z paliet? a este by som chcela aj take poschodove na jahodky. mate pls typy? dakujeeem:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som vykopala do zeme priestor na paletu a medzi dosky normálne nasadila, ak tomu správne rozumiem a na poschodové presne tak isto len dáš paletu na viac. Alebo rozobrať paletu a upraviť,ale s tým je viac práce. Skús mrknúť na net.
Odpovedať
Profilova fotka
Hľadala by som to na nete, ale tiež si myslím, že najjednoduchšie to bude nejako vsadiť do zeme :) Predsa ak to mas rozoberať alebo teda píliť zaberie to veľa času, prípadne ak ti to ma možnosť niekto urobiť tak šak prečo nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@luculik12 Tu je návod : http://www.modrastrecha.sk/blog/pepe16/ Aj ja idem robiť tak.
Odpovedať
Profilova fotka
@laco17 dobre to tak vyzera. ako celkom jednoduche riesenie a fakt, ked sa to natre farbou, je to podla mna aj taky doplnok
Odpovedať
...palety neodporucam zakopavat priamo do hliny...velmi rychlo cca 1-1,5 roka odhniju :D vlastna skusenost az som ostal prekvapeny kedze som bol zaslepeny vierou ze "napenetrovana" paleta vydrzi naveky :D... ...aj technicky vyriesit dno je zavisle od toho ako ten vyvyseny zahon chcete pouzit - moznosti su od jednoducheho doplnania raseliny az po kompostovania napr haluzi :)...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?