Odpoveď na príspevok od milansvk:
Zdravím, chcem vás poprosiť o radu. Na chate sa… @milansvk mali sme aj my kunu 30 rokov dozadu. Aj mysi. Odvtedy mame nonstop ultrazvukove pípatka na baterky a verte ci nie, ten pisklavy ultrazvuk nam drzi padlas 30 rokov bez zverov. Sem tam baterky nove a je toOdpoveď na príspevok od nitakimuri:
@milansvk mali sme aj my kunu 30 rokov dozadu. Aj… Budem musieť kúpiť ultrazvukovy odpudzovač a keď odtiaľ odíde , tak nakoniec opraviť tu dieru aby sa už tam nič iné nedostalo. Ďakujem za radu.Odpoveď na príspevok od milansvk:
Budem musieť kúpiť ultrazvukovy odpudzovač a k… @milansvk my mame na padlasi 1, nad garazou v strieske 1 a na zahradnej chatke 1, 30 rokov bez votrelcov. Aky to je, netusim, babka to daky najlacnejsi tusim za 25 e/ks kupila, kdesi v inzeratoch nasla. A sila zvuku sa da nastavit, my to mame pustene tak, aby nas to v dome nerusilo, nepocujeme to vobec, len ked vyjdem na padlas/do chatky.Odpoveď na príspevok od milansvk:
Ďakujem všetkým za radu. Dnes som kúpil v Hornb… @milansvk Tak az sa ti to da, ze sa tam vies dostat, tak to seno odtial daj prec. Sudim podla nasho kralika, ze si chce robit hniezdo.Odpoveď na príspevok od kuracinarez:
Vraj tie wc gulicky nezaberaju,skor chlorove tabl… @kuracinarez mne pomohli, len neviem ktora to bola znacka..navesal som ich pod kapotu potom co mi kompletne rozhryzli kable, ale kupil som neskor aj ten ultrazvukovy odpudzovac na odporucanie kamosa..vyzera ze to tiez dobre zabera.Odpoveď na príspevok od tatiankasa:
Pomôže tento odpudzulovac aj na plchy a myši ? @tatiankasa otcovi na chalupe vyhlásil plch s kamošmi vojnu, tak viem, že na plcha nefunguje skoro nič, jedine kuna a nejaké pasce. Plch rozkúše všetko, čo nie je z kovu, dokonca aj drevené nosné trámy. Nezastaví sa ani pred PVC flašou s olejom. Za odmenu je chránený..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@tatiankasa otcovi na chalupe vyhlásil plch s kam… @gadefox áno, máte pravdu, plchy rozožerú všetko, nevadí im ani sklenená vata. Áno , je chránený ....