Životná poisťovna výpoveď.

Prosím o radu.Dal som písomnú výpoved 6 týždnov dopredu k výročiu zmluvy,to bolo ku januaru toho roku,poistovna sa mi doteraz neozvala,napriek mojím urgenciam,poradte ako mám dalej postupovať.Ďík.
Odpovedať
Možno že nestíhajú.... robila som v takej poisťovni kde to bolo bežné.. Skús zavolať na call centrum a oni by ti mali povedať či vôbec dorazila tvoja výpoveď ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mikomi pokial si podal vypoved v zmysle zmluvy , tak ta nemusi az tak trapit ci sa ti ozvali. Zmluva sa ti ukonci, ak teda mas uhradene vsetky platby..
Odpovedať
v každej poistovni je zauživane že ak dojde vypoved klienta, poisťovňa musi odpisať aj keby sa mu rušila o rok...
Odpovedať
Ja som to telefonicky urgoval,a tam mi povedali že moja výpoveď je v poriadku, že to akceptujú ale odvtedy prešlo skoro pol roka a nič.Ja tu poistku nadalej platím aby nepovedali že mám nedoplatok,a nemám v ruke nič,čím by som sa preukázal že moju výpoved akceptujú.
Odpovedať
@mikomi pokiaľ si dal výpoveď k výročnému dňu, je zbytočné platiť naďalej poistku....nakoľko ti bude zrušená k tomu dátumu a peniaze čo si zaplatiť navyše, ti budú preplatené naspäť......Zrušenie si podal osobne na pobočke alebo poslal poštou? Ak osobne, treba si vždy urobiť kopiu nech ti ju potvrdia, že si tam bol....ak poštou, to treba zaslať doporučene, čiže máš mať podací lístok. Keďže tvoju výpoveď evidujú, treba ísť priamo na najbližšiu pobočku a opätovne to urgovať.....pol roka je dlhá doba, prípadne kontaktuj toho, kto ti poistku uzavrel nech sa na to pozrie, kde je problém........
Odpovedať
@richard71 pravdepodobne čaká na odkupnú hodnotu, čiže peniaze ktoré mu majú byť vyplatené...preto to urguje, životná poistka nieje ako poistenie domu či auta...
Odpovedať
Rapid Life je podvodnícká poisťovna,preto som dal výpoved lebo od nich nikdy nič nedostanem,a nemienim ich živiť dalšich 15 rokov,už vela ludí sa na nich popálilo,a podali hromadné žaloby ktore sa roky tahajú.Však teraz to pocitujem aj Ja podal som výpoved a ani po mnohých urgenciach sa im neráčí ani len mi odpísať.
Odpovedať
@mikomi ahoj,náhodou som natrafila na tento príspevok,a sme v podobnej situácii,tak by som sa chcela spýtať ako ste dopadli?ja som sa tiež dala oblbnuť pred rokmi,a teraz v oktobri mi konči zmluva,tak by ma zaujímalo,či mám čakať,že od nich niečo dostanem,alebo rovno zabudnuť na taky "luxus"??
Odpovedať
Mne povedali že nedostanem ani korunu,lebo už nepamätám v ktorom roku, sa prerabali nejako tie zmluvy ale že nemám právo na peniaze.Dal som výpoved poistnej zmluvy ku 9.1.2016 a dodnes nemám výpoved poistky.Urgoval som a len slubujú že už to zrušia a do teraz nič.Dal som na nich sťažnosť na dohlad nad poisťovnami na NBS ,doteraz sa nič nedeje.Na jednom fore som našiel kontakt ,na jedno združenie na ochranu spotrebitela,kde mi odpisali že teraz majú dovolenku,ale že 8.8.2016 sa stým budú zaoberať a budú ma kontaktovať,tak som zvedavý či mi pomôžu.Tu je email na nich ked to budete potrebovať:zdruzenie.hoos.po1@gmail.com
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?