Záhradná fontána

Idem si k Vám po radu... Veľmi sa mi páči záhradná fontána, rozmýšľame nad kúpou, len nakoľko to nie je lacná záležitosť, poprosím Vás o reálne skúsenosti, rady a čo k tomu treba, príp.ako je to cez zimu a pod. Kľudne aj Foto Ďakujemm
Odpovedať
Tych zahradnych fontan je viacero. Aku by si chcela? Mensiu, vacsiu +aka cenova relacia? Treba konkretizovat
Odpovedať
tak tak isto nejaku predstavu mate, ak hej tak posli nieco co sa ti paci
Odpovedať
@maickamf mne to pride cele take nakladne a aj potom starostlivost o to musi byt dost narocna, nie?
Odpovedať
@kendova_anna no ved to praveze neviem, ci nie je cela starostlivost o to velmi narocna, ci sa to vobec oplati... Preto chcem realne skusenosti ludi co ju maju doma.
Odpovedať
@marchenzo no mne sa páči takéto niečo, včera som podobnú pozerala v jednej predajni. Len predavačka mi nevedela vysvetliť, ako to funguje... Preto ma zaujímajú reálne skúsenosti, či sa vôbec oplatí do toho investovať
Odpovedať
Profilova fotka
@maickamf to musela byt fakt skusena predavacka 😄 😄 Je to pekne, pokial sa ti to chce udrziavat, tak to vyzera pekne v zahrade aj pre vtaky a hmyz to bude raj 🙂 No videl som aj zanedbane fontanky, lebo ludia na to nemali cas a to nebol pekny pohlad.
Odpovedať
Moji znami maju zahradnu fontanu, ale teda je s tym vela starosti. Je to dost velke lakadlo pre hmyz... no a ten zas nie je prijemny pre ludi. Cize ono sice mozes mat peknu fontanu na zahrade a ak ti hmyz neva, tak pootm v pohode. Ja by som si ju napr. kvoli tomu nedala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?