Výstava bývania a nábytku v Nitre

Oplatilo sa vam ist na Vystavu nabytku v Nitre? Kupili ste si tam nieco, alebo sa inspirovali ?
Profilova fotka
Ako sa to vezme- veľmi sa nám páčili kľučky na dvere so swarovskeho krystalikmi- uz menej cena, kedže sa mi zda 200 EUR za kus veeeelmi veľa. Ďalej tam boli veľmi pekne krystalove lustre - ale cena tak isto premrstena o 200 percent ( kto uz da za luster 1400 Eur????). A sama Čína a Poľsko, len zopár pekných dizajnovych kúskov. Čiže ak ste sa tam z nejakých dôvodov nedostali, o nic ste neprišli. Aj min.rok to bolo to iste. Čiže ja uz tam chodím s tým, že nemám žiadne očakávania a potom nie som sklamana ;-)
blondiee83 nepamätáš si značku tých kľučiek so swarovskymi kryštálikmi? :-)
Ano, dohodli sme si zlavy na kupelnovy nabytok. Pobrali sme si nejake kontakty vyrobcov nabytku, nafotili dobre napady...mozno sa zidu :-)
Profilova fotka
ja som bola 2x a je tam toho dost. zo vsetkeho, akurat svietidla som takmer nevidela. A ked nic ine, aspon dobry vylet :)
Profilova fotka
@sisinkaa jasne, stránku majú Kluckynadvere.sk a je to exkluzívny séria Linea cali.
Profilova fotka
ja neviem...lepsi by bol asi vylet v kostoliku v Drazovciach :)
Každý rok si vopred pozriem zoznam vystavovateľov, aby som vedela, koho kde hľadať. V tomto roku na stránke AX zoznam nebol :-| asi vedeli prečo. V tomto roku to bolo maximálne slabé , žiadne známe veľké firmy :-( Máme len 4-5 fotiek pre inšpiráciu. To, čo sme chceli vybaviť a dohodnúť sme nevybavili, lebo nám nevedeli zodpovedať naše otázky, alebo ich výstavné zľavy boli asi zo 100% marže, oproti ponukám, čo sme už mali obehané u miestnych firiem. Trápne vypočítavanie ceny sedačky, kde nedali na moju radu a výpočet 2 predavačkám trval 10 minút :-D a jedna opravovala druhú.( V katalógu mali cenu a rozmer 2 sedu ako sme chceli a predavačky odpočítali 1 sedenie od 3 sedu, aby mali rozmer :-D a potom nevedeli cenu :-D Od takej firmy čo najďalej! Rovnako trapas v Dankuchen - asi pred rokom som videla ich kuchyňu ( Oliva + čierny lesk) - už mi chceli robiť ponuku a vizu, ale že nám ju ukážu v katalógu - postupne vytahli 3 katalógy (zaručene mala byť vyfotená v každom), nakoniec nebola vyfotená ani v 1 :-D :-p
vybrali sme detske postele z masivu od slovenskeho vyrobcu, spalnu tiez od slovenskeho vyrobcu, pisaci stol a stolicku pre skolaka
Profilova fotka
ahojte, @nikake takato ista tema tu uz je, myslim, ze sa da na nu nadviazať v rozpravaní :) nabuduce skus pozriet na fore :) Inak , ako tak citam, ze vystava nic moc, tak uz ani nebanujem, ze som tam nesla...Aj tak som nic extra pozerat nepotrebovala... . aspon som stihla vymalovat spalnu a mam super pocit :)
Profilova fotka
Tema je duplicitna. Diskusiu uzamykam. Asmira Team
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?