Usne, kožušiny výrobky z nich a všetko okolo kože(usne)

Výrobky z prírodných usní a kožušín mnoho ľudí v tejto sfére má mnoho otázok a podľa mojich skúseností aj mnoho neprofesionálnych odpovedí a bludov. Rád sa podelím o moje profesionálne postoje ako garbiarky chemik s praxou vo výrobe usní a kožušín rád fundovane odpoviem na dotazy v danej oblasti. Základné pojmi: Useň je materiál vyrobený z kože hospodárskych zvierat bez srsti Kožušina je materiál vyrobený z kože hospodárskych zvierat zo srsťou Kožušiny ktoré sú zo zvierat chovaných len na ento účel a reptílii neuznávam nespracovávam a som odporca v tejto oblasti.
Odpovedať
Nerozumiem, preco si vlastne zalozil tuto diskusiu? Ak chces vyvratit nejake bludy co s tykaju tohto priemyslu tak ich tu vypis a teda sa k nim vyjadri
Odpovedať
Ja zasa nerozumieme prečo sa ma toto pítaš nemáš aj ty mnoho otázok z tejto tématiky, Predsa ide o tak obšírnu oblasť z usní sa vyrábajú topánky, odevy automobilové interiéry , sedacie súpravy a mnohé mnohé iné a ludia by zrejme mali v niektorých otázkach pred kúpu takýchto výrobkou , načo si dať pozor aby neboli podvedený predajcom aby sa vedeli orientovať v kvalite na takého otázky viem fundovane odpovedať. Osobne určite nemám čas na blúdenie a hladanie nejakej múdrej odpovede, ktorá zďaleka nieje pravdou a ľudí len mýli ale ak na nejakú náhodne natrafím z môjho oboru tak odpoviem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?