Umývačka riadu Bosh, porucha ostrekovacieho ramena

Ahojte vedel by mi niekto poradiť ohľadom poruchy umývačky riadu Bosh Silence plus? Prestalo mi fungovať spodné ostrekovacie rameno...a vychádzajú z nej cudzie zvuky. Viete mi poradiť čo s tým? Ďakujem.
Odpovedať
Bosky nebyvaju problemove, tak sa priznaj ako casto si pozil cistic na umyvacky, v akom stave kontaminacie jedlom láduješ riad a ci doplnas sol. Ak idu ine ramena rak cerpadlo problem zrejme nebude, skor upchatie toho konretneho.
Odpovedať
@svetlovna Upchalo sa ryžou, čo si nechala na tanieri.
Odpovedať
https://www.covybrat.sk/ako-spravne-v... Vycistit rameno
Odpovedať
@chrobak7 🙂) no je tam dost jemne sitko, no podla skusenosti a pozorovania manzelky vidim ze moc ten spinavy riad neriesi a laduje ho aj so zbytkami. To u mna nehrozi, asi preto ta nasa stale ide a vonia za novotou 🙂)
Odpovedať
@janopopovec Je tam síce sitko, ale už sa mi stalo, že uviazlo v ramene (a upchalo jednu dierku) obyčajné jadierko z červeného melóna.
Odpovedať
@chrobak7 ano na taketo veci si treba davat pozor, lebo velmi lahko aj taketo drobotinky vedia upchat to sitko
Odpovedať
Vďaka za Vaše dobre mienené rady... Ale, sitko je čisté, filter aj umývačku pravidelne čistím, rameno je priechodné (skúšala som ho vo vani), riad opachujem od zbytkov jedla... Tak neviem kde môže byť chyba. Cyklus riadne zbehne, žiadna chybová hláška... Len hrnce a nádoby v spodnom koši odspodu neumyte... Taniere v spodnom koši bývajú čisté...
Odpovedať
Prikladám foto
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?