Toto nepochopim

Priesvitné vysoké poháre - http://www.modrastrecha.sk/market/kuc... Nechapem niekoho ako moze predavat POUZITE pohare za 1e za kus, ked nove kupis lacnejsie. teraz som bol v Ikei a maju tam pekne pohare, podobne za 0.49e/kus ... wtf?
1
2
Profilova fotka
Tak slovač je národ tak by som povedal chamtivý a snaží sa speňažiť všetko, čo sa dá. Ako si povedal, človek si radšej za to euro kúpi pohár niekde v obchode ako takto od niekoho a ešte, že plus poštovné. Mňa ani nezaráža tak tá cena, ako to, že sa to vôbec niekto rozhodol aj predávať.
@atak77 lebo ludia su 1. socky co predaju aj suche z nosda co by iny vyhodil do kosa, ale zase ked ta chudoba a ficovolici pritlacia tak nemas na vyber. 2. Ludia su dementni a kupia sprostosti drashie ako nove v obchode a 3. mozno su tie pohare luxusne a stali viac.
Mam podobnu skusenost z nedavna.Zhanal som v kovosrote nejake I a U profily na ukladanie dreva.V prieskume som zistil ze kovosrot chce o 20percent viac za srot ako firma co ich vyraba nove ;-)
Profilova fotka
@slabak je to chore. Ale po pravde ma to ani neprekvapuje. Tieto veci nejako netreba riesit. Treba to nechat tak, ked si niekto mysli, ze to za tu sumu preda nech sa paci. Najdu sa ludia, co nieco take kupia, to bezpochyby, ale to uz potom je skor o tom, ze nemaju prehlad ako sa co cenovo pohybuje ;-)
@atak77 ked si pozrieš čo pani predáva a za koľko, tak asi žije dosť mimo reality. :-N :-N :-N
to je na bazároch celkom bežné, aj na koňovi. Takýchto perličiek je tam habadej, aj lepšie :-D
@atak77 Predáva sa čokoľvek, nie je na tom nič nezvyčajné. Mňa raz pobavil inzerát na detské oblečenie. Predávajúca uviedla, že ide o značkové oblečenie značky "Keep away from fire". :-D
Zahataju bazar kadejakymi somarinami a potom clovek, co chce predat riadne veci nema sancu.. ja uz bazariky ani nepozeram pre istotu :DDD kto by sa v tych haraburdach hrabal a hladal nieco... a aj citit posledne roky, ze predavajuci o mnoho pomalsie predavaju veci, v roku 2012 som hodila v sobotu 20 inzeratov na detske veci znackove a v pondelok-utorok som vsetky odoslala, teraz moze clovek cakat :D Nakolko nikoho nebavi sa v tych inzeratoch kutrat... radsej to dakomu darujem a ked daco chcem kupit? Zbehnem do obchodu a kupim nove. Bez rizika, ze to bude poskodene, ked to pride...
Velakrat si inzerenti myslia, ze predavaju zlato a ono to je v skutocnosti hovno :-o 8-) :-D To na margo cenovej politiky.
myslim, ze vrcholom jej ponuky su vesiaky, ktore dostala zadarmo s oblecenim :-) :-) :-) :-) :-)
@chrobak7 :-D dobrá značka! K ponúkaným pohárom nemám slov....také u nás končia v odpadkoch - na sklo samozrejme, keďže triedime. Ale mám dve fľaše sklené od mlieka, nachystané na vyhadzov - predám! Zn. najvyššia ponuka berie. :-D Mámk sa čo učiť a svojho obchodného ducha mi je nutno ešte vycibriť.
tu by som nepovedal ze je niekto chamtivy, ale skor je to smutne, ze clovek musi predavať take veci za 1-5e aby sa uzivil nejako, myslim ze dotycna pani nezarobi na niekom majland ale len hlada moznost privyrobenia k tymto "tisic eurovym" platom.
Článok sa načítava...
@ban mýliš sa, "značkové " papierové tašky z nákupu handier sú lepšie :D :D, človek na modrom koníkovi nájde rôzne zaujímavosti na predaj :-p
Profilova fotka
K uvedenej cene sa nevyjadrujem. Je to možno nevedomosť, možno veľké oči. Ale keď sme sa rozhodli sťahovať, tak ja som veľmi veľa vecí predala cez rôzne predajné skupiny a inzertné portály: hračky, knihy, nábytok, vianočné ozdoby, rôzne kraviny, čo sme prestali používať a všetko to bolo uložené vo veľkej pivnici. Samozrejme, že som nedávala vysoké ceny, chcela som aby veci dostali druhú šancu na život :). A mnohé som darovala za poštovné, alebo si pre ne prišli. Ku kontajneru (a do neho) išli až úplne nakoniec. Bolo to nakoniec celkom zábavné obdobie a tešila som sa z každého "obchodu". A popritom som zasa niečo kúpila (aj keď oveľa oveľa menej). A tiež relatívne za facku. Ale to boli skôr už také kúsky čo sa presne hodili do domu.
všetko je to o ponuke/dopyte. kupuje sa bársčo... kedysi sa palety vyhadzovali alebo my sme s nimi kúrili na chate (ani voda, ani elektrika, taká na samote). dnes sa predávajú za 100 korún (od 3e vyššie) za kus 8-) keby som to bola bývala vedela, tak pole tam máme obrovské, mohla som ich tam skladovať :-D alebo vrece na zemiaky, mali sme ich mrte... kamoška ktorá robí svadobné výzdoby robila minulú sobotu jednu v štýle "vintage" a najlacnejšie ju vyšlo keď kúpila vrece, nastrihala a obšila si ho sama. hnusné, staré, špinavé a ona ho kupovala, juuuuj mala som ja odkladať :-D a možno neuveríte, ale raz som potrebovala urobiť farebnú mozaiku a najlepšie sa mi hodili porozbíjať vianočné gule. lenže my vianoce neoslavujeme. a akurát vtedy boli "in" biele a zlaté výzdoby, takže farebné nikto už doma nemal. a koniec koncov, koho budem v auguste otravovať s vianočnou výzdobou? :-p takže som hodila inzerát a musela si kúpiť (aj poškodené) :-N neviem aké inzeráty má pani, ale možno niekomu sa to hodí...
@chrobak7 Aj my mame doma tuto luxusnu znacku :-D :-D :-D Inak myslienka recyklacie a nezatazovania tejto nasej chudinky planety odpadom a vyrobou dalsich produktov kvitujem, len ci inzerentke skutocne slo len o blaho ludu... x-)
@zuzanka.zuzu Veru, my sme vrecia nedavno tiez kupovali, ale na stavebny odpad ;-) Umelecke duse sa v hrobe obracaju :-)
mna dostal ten konferenčný stolík. Nedávno som kupila z druhej ruky zo skla za 20 Eur, moderný dizajn, ako nový....tá pani by sa mala zobudiť zo sna...
Profilova fotka
Ja nechapem vyznam tohto diskusneho vlakna :-)
xDDD je to vtipne no
@katika_ba skus si to precitat este raz, vsetci chapu, len ty nie - no chyba bude asi v Tebe :-D :-D :-D
@zuzanka.zuzu skôr od 4 eur nižšie ;) ak by boli na poli, za chvíľku by ich zobrali zadarmo mozno :)
Profilova fotka
@atak77 Priatelu, skor sa obavam, ze ty si nepochopil :-) Ta debata je trosku pod uroven :-( Ale rozumiem, je uhorkova sezona, ludia sa nudia... Dobru nocku :-)
@katika_ba dkta sa zabudol, ze nie je na Koni :-D :-D Tam sa take riesi denne
@katika_ba pravdu mas
Uz sa ludia snazia fakt predat hocico, no tak to skusili a ? Mozno sa najde niekto, kto si ich aj kupi. No ja neviem, nepoviem, ze obcas nepozriem po bazaroch, ale aby som si kupovala takto pouzite obycajne pohare po €? Tak to asi nie.
@katika_ba co konkretne som ja nepochopil? no daj a ci sa nudim? ver mi ze nie skor zabavam :-D :-D :-D
Profilova fotka
@atak77 ano je to normalne...urcite vlastnis nejaky ten mobil, ktory ked si si kupil, tak si zaplatil strasne viac eur, ako v skutocnosti stoji. a ver mi, o 50 centov viac to nebolo ;-) a co taky fajciari....zaplatil by si za krabicku cigariet nieco cez 80 korun? (najlacnejsie!) ked ich vyroba stoji 5? .....zapamataj si....nie ten, co predava je bez charakteru....,ale ten co to kupi!
Pol roka som skladoval starý nočný stolík a toaletku so zrkadlom z 50tych rokov,že to odfotím a možno predám. Minulý týždeň som to rozbil a zaviezol na zberný dvor. Verím,že teraz sa niekto chytí za hlavu ako by to využil,no ja som bol lenivý to inzerovať. Ešte mám tri skrine z tej spálne tak budú do garáže na veracajch no nie som blbec,keď sa to dá predať? A na povale som našiel pár originálnych socialistických horčičákov,tie si nechám z nostalgie ako sme ich do ZŠ nosili keď sa robili športové akcie... ;-)
@martin153 ale preco porovnavas nieco cenne, nejaky stary mobil s pouzitymi poharmi a potom ti fajciari? aky to ma zmysel? bavime sa o pouzitych poharoch, pricom nove podobne si kupis lacnejsie.
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?