Toto nepochopim

Zobraz úvodný príspevok
Priesvitné vysoké poháre - http://www.modrastrecha.sk/market/kuc... Nechapem niekoho ako moze predavat POUZITE pohare za 1e za kus, ked nove kupis lacnejsie. teraz som bol v Ikei a maju tam pekne pohare, podobne za 0.49e/kus ... wtf?
1
2
Profilova fotka
@atak77 neporovnavam....pointu hladaj v tom, ze...ak niekto ponuka stare pohare za dvojitu cenu....nesud ho, ze on je debil, skor sud toho, co to za tu dvojitu cenu kupi....urcite mas, dajme tomu ceruzku, doma. ktoru donieslo tvoje dieta zo skoly, cize nestala ta nic. das ju na nejaku online predajnu stranku za 100 eur. niekto to kupi.......otazka znie....kto je debil?! predavajuci, ci kupujuci...? ;-)
Profilova fotka
@martin153 a keby atak vedel kolko neakciovych #akciovych tovarov# kupil v obchodnych retazcoch .... to ale neriesi :) A preco by to nerobila v dnesnej dobe zjednavacov castokrat aj ja navysujem umelo ceny aby boli ludia stastny ze si zjednali lebo castokrat im ide len o ten pocit vitazstva :)
Profilova fotka
@cowboy1986 ty nebudes dobry businessman....si bud podpichovak, alebo chudak.....no verim, ze na slovensku ti zopar ludi naletelo
Necitala som vsetko. Najprv mi to tiez prislo divne, ked som inzerat zbadala. Ale... Pacila sa mi ta myslienka "dat veciam druhu sancu". Preco by sme mali vsetko hned vyhadzovat? A mozno ma niekto zrovna take pohare, 2 roztlkol a za 4 eura si kupi dalsie 4. Mne to dava zmysel. Myslim, ze pouzite nohavicky a podobne veci su na nepochopenie.
ide len o to pohľadať kupujúceho na haraburdu ci je to auto,dom ,hocico. Hlavná vec že si kupujeme v obchode veci podľa pravidla,, ponáhľaj sa s nimi domov kým sa dobré,, ,a spokojne to ,,berieme ,že doba je taká,,
@atak77 napr. ja sa dostanem do Ikey mozno raz za rok, niekedy ani to nie, vacsinou ju len preletim, lebo je to iba zastavka popri inej ceste, takze ani netusim, ze sa da kupit nejaky pohar pod 50 centov... Clovek z dediny, pracujuci v malom meste, nema taky prehlad o cenach a vyrobkoch ako ten, co navstevuje obchodne retazce v ramci vikendovej rekreacie... na druhej strane, aj cas su peniaze... mozno kupim na bazare nieco, co sa zdanlivo neoplati, ale odkliknem to za par minut, usetrim na benzine a pol dna v obchodoch, tak sa to v konecnom dosledku oplati. Tych dovodov, preco takto niekto predava a preco takto niekto nakupuje, moze byt niekolko...
Toto nepochopím . Kto by celé vlákno čítal o takej .....sti. Naozaj riešte niečo normálne...
Profilova fotka
Tak pokial uz pre ne nemaju vyuzitie tak preco nie, ved radsej nech ich predaju ako by ich mali len tak vyhodit. Je pravda, ze euro je mozno trochu dost za pouzivane pohare, kedze sa fakt daju kupit take za par centov ale nemyslim si, ze keby sa niekto ozve a chce sa dohodnut na nizsej cene tak mu dana slecna alebo pani nevyhovie, mozno by ich nakoniec aj darovala. Netreba to hned brat takto utocne
Profilova fotka
@tomas1989 ...no vidis....precital si....napisal si...vyjadril si sa.......najsmiesnejsie je, ze sam odkazujes inym....nech riesia nieco normalne..a nie toto vlakno...sam si sa k tomu vlaknu vyjadril... takze ak niekoho nechapes...tak zacni sam sebou. ;-)
Profilova fotka
@martin153 to nie je o chudactve ale o cenovej politike ktora je tak nastavena... oklamat sa da len cloveka ktory sa da oklamat... ak.niekto.chce kupit nech kupi ak nie nech to.neriesi... predrazene veci v hypermaketoch riesite?
@martin153 vôbec som sa nechcel k tomuto vyjadrovať ale , musím .. včera ráno ma zaujal nadpis, otvoril som to , prezrel inzerát , aj ostatné , zatvoril a viac neriešil , lebo mám dosť iných starostí, deti, dom, záhradu, zvieratá, prácu, rodinu aťd. Ale ked som to tu dnes znova zbadal ani som to nečítal lebo som vedel vo co go , a vyjadril svoj názor . a ty ma nazveš ...bil Na to ti poviem iba jedno , je to tvoj názor. Každý má svoj názor , a každy ma aj análny otvor... A ešte niečo , ja tam 2 x like, a ty?
Profilova fotka
@cowboy1986 :-) takze takto....som pracujuci v anglicku....celkom dobre zarbajuci...to same moja manzelka..... podla vasej otazky, ze ci riesim predrazene veci v hypermarketoch na slovensku(?!).......... nie neriesim...pravdu povediac ma to ani nezaujima......
Profilova fotka
@tomas1989 prepac ak mozes. moja chyba.
@maja22 IKEA bol priklad ... chod do Tesca ci hocikde, najdes nove pohare lacnejsie. Dnes som bol v Poprade v Tescu, nieco podobne za 0.69e/kus 8-)
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?