Teplo domova

Profilova fotka
ahojte všetci.v januari sme sa prestahovali do bytu v ktorom byvali priatelovi rodicia takze som poznala ten byt.vsetko prerabali este pr.rodicia takze my sme nemuseli nic iba podla svojho si pozariadovat izby.som tu ako tak zabyvana ale mne tu stale nieco chyba.necitim sa tu ako doma nemam to teplo domova neviem preco.posoby to tu na mna vsetko tak chladne.kazdu chvilu vymyslam ako poprechadzovat byt aby tu bolo tak utulne a nic.to teplo domova stale neni.pred tym sme byvali v podnajme v byte ktory nebol vobec prerobeny tam som sa ani nebala a byvalo sa mi tam dobre.tam som citila to teplo domova.tam som malla iny pocit byvania ako mam teraz tu.
Odpovedať
@miruuska ja by som dala prec tu ciernu, sedu a vyraznu cervenu... ciernu a sedu vymen za fialkovu, zelenu... a cervenu daj na prijemnu oranzovu...
Odpovedať
1. urcite vymalovat na bielo, inak v kuchyni netreba nic len nejaku policku nad stol,alebo obraz. Spalna-za postel nie nalepky ale peknu tapetu,nebtieravu. Obyvka - biele steny urcite,potom aj tie vankuse vyzneju inak. mas kopu serepetieciek v nabytku-mne chybaju knihy,nemas ani kuch.knihu? + vacsie kvetinace. Sedacka je nejaka divna, neutulna, nepohodlna na sedenie.
Odpovedať
@miruuska Ahoj, ja by som Ti doporucovala urobit cely bytik v prirodnych farbach. Vyber si jednu-dve nevtierave priordne farby a jednu vyraznejsiu na doplnky a snaz sa to zladit v tomto style. Mna tie fotky strasne biju do oci farebnostou... Podla mna je to farbami, su prilis vyrazne, tam by sa malo ludi citilo dobre... A ako pise @atlaska.. Sedacka vyzera ultra nepohodlne.. Bude to chciet vela prace, ale ma to velky potencial. Urcite si zaloz album a del sa s nami s pokrokom. :-)
Odpovedať
@miruuska Tu si vyber farebnu kombi, ktora na Teba dobre posobi: http://design-seeds.com/index.php/search A nedivaj sa na to, co je moderne a teraz frci, ale na to, co sa tebe paci a vies, ze Ta to rychlo neomrzi..
Odpovedať
@miruuska a mozno to chce len cas. byval som - vlastne ani nebyval - len chodil k priatelke ktora mala v prenajme garzonku v povodnom stave. to bolo zatial jedine miesto kde som sa citil doma. necitil som sa doma ani tam kde som vyrastal - u rodicov, ani teraz vo vlastnom byte - teda uz sa to lepsi ale stale to nieje ono - a to som k sebe domov chodieval pol roka po nastahovani s pocitom ze idem do hotela. nieco mi tu vadi - nemusia to byt zrovna farby - kludne to moze byt dispozicia, velkost, poloha bytu, orientacia, pouzite materialy nabytku, elektromagneticke vlnenie :-D - cokolvek. mne vsetko so spomenuteho vyhovuje ale aj tak sa tu necitim ako doma.
Odpovedať
v spalni vymen ciernu za nieco jemnejsie, v kuchyni mi vadia tie rozne zelene, zjednot ich, tie odtiene sa biju - pre mna je prijemnejsia ta zelena na stolickach, je teplejsia, ta na stene je prilis chladna, plus mne vadi aj ta pracovna doska. Ale najjednoduchsie bude vymalovat lepsou zelenou, alebo kludne aj bielou a doplnit len zelene doplnky, aby ladili so stolickami.. V obyvke by som zrusila tu cervenu, je prilis agresivna, ja by som sa zblaznila, ak by som sa na nu mala pozerat :-D ak chces do cervena, daj tam nejaku viac tlmenu, bordo, vinovu.. A urcite ak farebna stena - tak za sedacku, na TV stenu by som dala nejaku neutralnu jemnu, staci taku tu bielu, co ma nadych do vanilkova, alebo kapucinova. Sedacka sa mi tiez nepaci, ale mozno len preto, ze je ta stena za nou taka nijaka, dala by som ju farebne, a "rozbila" ju obrazkami. Teplo domova ale tvori hlavne energia, aka tam prudi a aj ked by to zariadil dizajner, tak sa ti moze stat, ze pocit domova aj tak mat nebudes. Skus porozmyslat aj nad tym, ci ta nieco netrapi, ci nemate nejake problemy, vyries najprv tie, potom bude aj teplo domova.. :-)
Odpovedať
podla foto to na mna posobi, ze sa strasne snazis, aby vsetko bolo uzasne, cistucke, moderne, upratane...lebo je to uz vas domov. Podla mna staci trochu "bordelu", nemusi byt vsetko uplne zladene a dokonale. Spomen si, ako ste to mali tam, kde si sa citila dobre a kde ste mali teplo domova. Inak dievcata ti dobre radia s tymi farbami, neutralnejsie steny atd...ale teplo domova je nedefinovatelne pre vsetkych rovnako, kazdy si to svoje musi najst sam. U mna funguje ta"zabyvanost, neupratanost" a predsa poriadok a cistota... ;-) Najlepsie ked sa vari, pecie, sem tam sa povaluje deka, taburetka nie je na svojom mieste...:-D ked mam vyupratovane, tak si sadnem, na 30 minut sa potesim poriadockom a potom zas nabehne horda divochov a vsetko je tak jak ma byt...btw, raz mi pomohlo vymenit miestnosti, spalnu za detsku a naopak. Drzim palce!
Odpovedať
inak sedacka sa mi paci, urcite je pohodlna, ale ja by som ju u seba asi rozdelila na casti a spravila tym ucelenejsie kutiky
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vam za rady napady svoj nazor,ono o spalnu mi ani tak nejde tak sa najmenej pohybujem a len tam vlasne idem spat tam sa to celkom da skor mi ide o tie dalsie miesnosti a hlavne o tu obyvacku tak sa zdrzujem najviac a neviem si tam uzit ten ooddych.asi tobude tymi farbami a ked zas na mna biela posoby tak cisto a chladno.hej hej snazim sa to mat vsetko tak zladene cistucke ale zas u nas je viac bordel ako upratane kedze mam malu dcerku pri nej sa neda byt stale upratane a ani sa mi neoplati upratovat kazdu chvilu.sedacka je nova ale druhy krat by taku uz nekupila.som s nou spokojna je pohodlna velka a to mi nesedi na nej ta velkost lebo to nemozem nijak rozdelit.
Odpovedať
@miruuska myslím, že to bude farbami... čiernobiela spálňa sa mi nepáči, ale keď tú nepotrebuješ riešiť, OK.. na mňa najmenej útulne pôsobí tá kuchyňa, zelená farba na stene je taká taká ako močarinová, ja nie som fanúšik zelenej, hoci máme vybratú zelenú na schodisko, ale to je obrovský priestor, tam sa to stratí, ale máme vybratú jemne zelenú... Cervená v obývačke na mňa pôsobí strašne agresívne, bola som nervózna len z pohľadu na fotku. Chýbajú mi obrazy na stenách, nejaké väčšie.. myslím, že keď zmeníš farby na niečo menej výrazné, ani tá TV zostava sa mi veľmi nepáči, príliš veľa otvorených poličiek a v nej jedna veci, vyzerá to potom "bordeloidno" Snáď sa Ťa môj otvorený názor nedotkol, ale ani na mňa to nepôsobí útulne... Raz som tu videla jeden fotoblog, kočka mala krásny byt, hoci išla vkusom úplne mimo mňa, páčilo sa mi to... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?