Ťah výsuvného digestora

Profilova fotka
Ahojte, máme v novej kuchyni výsuvný digestor s max. výkonom 488m3/h. no v prednej časti nemá žiadny ťah. Čiže vysuniem a polovica plochy aj tak neťahá. Trochu to stráca význam vysúvania. Okrem toho sa mi aj tak para vinie popod skrinky, namiesto toho aby ju smerovalo do digestora 😕 skrinky sú už mastné a to má kuchyňa pár týždňov. Je to normálne pri recirkulačnom digestore?
Odpovedať
@nikiki29 ten digestor musi mat niekde vyfuk na nasavany vzduch. Ked mas recyklacny tak ta para sa ti bude krutit v kuchyni. Ci si sa nazdavala, ze niekde sa strati? Recy digestor odchyti len nejaku cast pachov, nejaku cast mastnoty (kolko zavisi od kvality a ucinnosti filtorv) ale paru toci dookola. Keby si mala vyhuk do exterieru tak vsetko toto tlaci ventilator von.
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 áno tomu rozumiem... ale nezdá sa mi, že para sa viditeľne krúti pod horným skrinkami, nie je odsávaná, nevychádza výduchom. Plus predná polovica neťahá nič, nula celá nič prúdenia vzduchu.
Odpovedať
@nikiki29 jaj tak si to myslela. Tak treba pozriet ci je tesny vzduchovod v skrinke. K prednej polovici neporadim, bud ma slaby vykon alebo ventilator tlaci proti nejekej prekazke vo vzduchovode. Treba pozriet ako je to spravene
Odpovedať
Profilova fotka
Predkom taha minimqlne je to len taky šilt
Odpovedať
@nikiki29 Ak digestor ťahá, mal by udržať aj mikroténový sáčok na filtračnej mriežke. Ak nemá ťah a ventilátor vo vnútri funguje, tak niečo bráni buď pred alebo za ventilátorom. Vyskúšaj pustiť digestor bez filtračnej mriežky či nasáva, ak je nainštalovaná spätná klapka (pri recirkulačnom nemá zmysel klapka) skús pozrieť či nie je opačne nasadená.
Odpovedať
Profilova fotka
@wolodymyr škoda že mi toto niekto nepovedal pred kúpou 😕 už by som ho nechcela. @marian_8 vyskúšam sáčok, viem že v zadnej časti udrží, skúšala som kancelársky papier, no v prednej časti nie. Klapku budem musieť pozrieť, montoval ho stolár priamo do skrinky takže neviem kde a ako to je.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?