Susedove psy

Zdravím. Predávame dom a oproti nám bývajú susedia, ktorí majú 3 psov. Tí, keď sú vonku brechajú snáď vkuse a na všetko a u nás sa to len tak ozýva ako echo. Už sme to riešili, avšak to rozprúdilo len vášne zo strany susedy. Mne sa už do ďalších diskusií s ňou na túto tému ísť nechce, ale čo s tým urobiť, keď budeme mať obhliadky? Ja mám strach, že takto dom len ťažko predáme. Bol u nás známy a ten, keď počul tých psov, sám povedal, že jemu to hrozne vadí. Vonku sa nedá byť a počuť to aj vo vnútri. Poradíte čo s tým?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od rapture:

Zdravím. Predávame dom a oproti nám bývajú susedi…
@rapture budeš len dúfať že ten kto váš dom príde pozrieť, bude mať psov a nebude mu vadiť brechot. Čo stým ?
Odpovedať
Profilova fotka
Asi chybajuca vysoka zelen .... nechcem itocit ale tipujem to na betonove oplotenie.
Odpovedať

@rapture Skúšal si silný ultrazvukový rušič? Čo som čítal,tak keď je to zapnuté,psy sa zdržujú v dome ani šťať nechodia von. Pokiaľ máš ignoranta suseda a ani s tebou nediskutuje,tak by som takúto špec.elektroniku kľudne použil. Napr.niečo takéto DogSilencer Protištěkací budka GoodLife MAX od 175,95 € - Heureka.sk https://share.google/TmvSvTHaNv7eeTdgy
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od andynr:

@rapture Skúšal si silný ultrazvukový rušič? Čo …
@andynr ďakujem, pozriem sa na to, len čo potom s tým našim hafanom? On chudák zase rád leží pred našim domom, len problém je ten, že rovno oproti sú tie psy a to človek naozaj ani len von nemôže výjsť zo svojho domu. Nebývajú na dvore nonstop, dávajú ich aj do vnútra, vtedy je to dobre, dokonca, ak sú vonku len dvaja, tak nebrechajú, ale ten jeden ich dokáže rozštekať
Odpovedať

@andynr ďakujem, pozriem sa na to, len čo potom s…
@rapture Pýtate sa čo s tým vaším hafanom? No keď nebude brechať tak mu to vadiť nebude ale keď zašteká ktorýkoľvek pes v dosahu rušiča tak bude mať peklo aj on. Zapnúť a na niekoľko dní niekam odcestovať pokým sa susedové psy nevytrestajú...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od juraj_k:

@rapture Pýtate sa čo s tým vaším hafanom? No keď…
@juraj_k oni brechajú aj na nás, keď sa vrátime DOMOV. To aby sa človek bál prísť k sebe domov, ale brechajú na čokoľvek čo sa hýbe v ich blízkosti. Čo ale keď to zistí suseda? Príde na to. Jej psy sú ako jej deti, to sú jej vlastné slová
Odpovedať

@juraj_k oni brechajú aj na nás, keď sa vrátime D…
@rapture mal som tento pripad k sme dakedy chceli stavat. Psov bolo ale aspon 7. Nastastie sme tam nakoniec nestavali a pozemok je zatial prazdny a my sme postavali inde.
Odpovedať
Profilova fotka
skor by som povedala, ze je viac ludi, ktorym to istotne vadit nebude. 😉
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kazmova:

skor by som povedala, ze je viac ludi, ktorym to …
@kazmova Tak toto dosť pochybujem. Osobne som zažil že nám cez ulicu štekali vlčiak a našťastie len pár mesiacov [ asi ho z toho šľak trafil ] . Kto nezaźije nepochopí. Takéto miesta su vhodné pre hluchých. Každý normálny človek chce mať kľud.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kazmova:

skor by som povedala, ze je viac ludi, ktorym to …
@kazmova tomuto neverím. Toto nikto normálny tolerovať nebude, pretože to nie sú malé plemená, ktoré majú vysoký hlas štekotu, ale toto sú vyslovene psy, ktoré sú učené na stráženie, takže ten brechot je taký, že naozaj je prenikavý až do vnútra. Preto hľadám riešenie, keďže dom chceme predať a nie predávať a mať problémy kvôli jednej osobe
Odpovedať
Profilova fotka
a neda sa to nejako odhlucnit? len tak uvazujem, neviem, ci je to realne. lebo ina moznost mi fakt nenapada, psy budu brechat stale.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od steffan33:

a neda sa to nejako odhlucnit? len tak uvazujem, …
@steffan33 nedá, je to žiaľ priamo oproti. Asi skúsim tú škatuľku proti brechotu, keď to inak nepôjde.
Odpovedať
Profilova fotka

@steffan33 nedá, je to žiaľ priamo oproti. Asi sk…
@rapture je to bežný postup, nemusíte mať výčitky, suplujete výchovu. V minulosti neboli rušičky, ale keď prišiel starý otec a oproti bol vlčiak ktorého sa všetci okolo báli, len sa postavil (starý otec) a vydal pár zvukov nejak zvnútra, pes stiahol chvost a už na nás nikdy neštekal. Neublížilo mu to, ale pamätal si.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jan45:

@rapture je to bežný postup, nemusíte mať výčitky…
@jan45 nemám absolútne žiadne výčitky, skôr sa bojím čo bude robiť suseda, keď to zistí. Je trošku mimo z tých psov, ktoré považuje za svoje deti. Len škoda, že trochu nevychované v tomto smere
Odpovedať

@jan45 nemám absolútne žiadne výčitky, skôr sa bo…
@rapture Opíšem ti 1 príklad,mal som suseda,kt.mal tiež psov( dokonca nebol Slovák,takže reč.bariera istá). Psy brechali celý boží deň. Dohovárania,prosby neuspeli... Suseda z 2.strany( mal malé deti)to nasralo tak,že mu tam denno denne hádzal mega pirátov priamo ku psom so slovami,buď šľak trafí suseda alebo psov.. Nie že by som bol za takéto riešenia,ale pomohlo. Sused si oboch psov zobral do firmy. Tým chcem povedať,že keď sa sťahujes,tak by som na arog.a ignorantskú susedu sral zvysoka a nainštaloval by som infr.zvuk čo najsilnejší. Niekt.ľudia bohužiaľ počujú len na niečo podobné.
Odpovedať

@rapture co by robila? maximalne sa dovadite? nerobite nic protizakonne a nikomu tym neskodite.
Odpovedať
Článok sa načítava...

@rapture co by robila, jednak neviem ako to zisti, druhak povies ze to mas kvoli svojmu psovi, ze nemozes za to, ze stekaju tie jej a za tretie co je ona farar aby si sa jej spovedal?
Odpovedať
Profilova fotka

@rapture Netreba sa bat. Nemas sa coho. Ak je taka arogantna voci okoliu vseobecne, tak si mozno ani neuvedomi, co sa deje. Ked je tvoj pes v pohode, tak jeho to nijak nezasiahne, cize s tym by som si tiez tazku hlavu nerobil. Uz to len nejak dobojovat, pokial sa neodstahujete.
Odpovedať
Profilova fotka

@rapture Ahoj. Ako si to vyriešil?
Odpovedať
Profilova fotka
@rapture podľa toho, ako tie psy nevychovala, asi je dobré, že ako deti má len ich. V každom prípade bude asi problém s tými obhliadkami, lebo toto je dosť veľký zásah do súkromia. Neviem, či aj pri predaji sa do zmluvy nepíšu nejaké body, aby sa vyhli budúci majitelia skrytým závadám. A toto rozhodne také niečo je...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od nora7:

@rapture podľa toho, ako tie psy nevychovala, asi…
@nora7 Nepríjmení susedia sa považujú za skrytú závadu? 😃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od domi1818:

@rapture Ahoj. Ako si to vyriešil?
@domi1818 Ahoj, ďakujem za opýtanie a týmto chcem poďakovať každému, kto mi sem prispel a pomohol, podporil, pretože to bola pre mňa v tej chvíli situácia, z ktorej som nevedel ako von. Uvedomil som si však, že mám doma plašičku na hlodavce, ktorá sa dá prestaviť aj na psov, tak som to skúsil a čuduj sa svete, zrazu ticho a pokoj po rokoch teroru, takže ďakujem naozaj každému jednému, kto mi poradil
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nora7:

@rapture podľa toho, ako tie psy nevychovala, asi…
@nora7 a ako to tam dať? Že susedia majú ubrechaných psov? Takto by sa nikdy v živote nič nepredalo. Netreba robiť z komára somára, hlavne si neviem predstaviť čo by sa uviedlo do tej zmluvy
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od andynr:

@rapture Skúšal si silný ultrazvukový rušič? Čo …
@andynr Áno, aj ja som ZA, ale takéto vecičky treba kupovať iba na základe dobrých referencií na konkrétny model utrazvukového plašiča. Totiž, čo čítam, aj kamarát kynológ mi to potvrdil, tak mnohé plašiče (ak nie väčšina) sú neúčinné - iba také hračičiky.
Odpovedať
Profilova fotka

@domi1818 Ahoj, ďakujem za opýtanie a týmto chcem…
@rapture Vau, tak super, že sa to takto, povedzme, jednoducho podarilo vyriešiť. Keby bol človek vedel, že stačí len toto spraviť a máš pokoj. No nevadí, lepšie neskôr ako vôbec 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?