Supisne/orientacne cisla na dom

Zdravim Vas, potrebovala by som poradit, ako a kam umiestnit na dome supisne a orientacne cislo. Mame klasicky "stvorec" rodinny dom. Predtym sme mali na starom dome cisla vo vyske stredu okna, ale ja som skor za umiestnenie: 1/ supisne - uroven horneho okraja okna 2/ orientacne - pod supisne, zarovnat jednotky pod jednotky a desiatky od desiatky (napr. 100 a pod to 10 odzadu). Cisla mame plastove, ktore vyzeraju ako kovane, preto aj otazka, ci ich len nejak nalepit (tu sa obavam odlepenia spolu s omietkou) alebo navrtat (tu je mozne poskodenie fasady, ak by sa dierka vyvrtat nepodarila...). Dom zatepleny nemame, mame omietku, sietku, kleber... (som v tomto laik :-D ) Dakujem za kazdu radu ci obrazok ;-)
Odpovedať
ja ho planujem dat na plot,pre tie problémy s pripevnenim, aj mne to odpadávalo ale mame plechovu cedulku ,dame cisla a na plot celkom dobře to vyzera.aj tak na to kukaju iba ludia co nieco hladaju nik z autobusu jako cisla domov v meste
Odpovedať
inak zatial to mam prilepene lepiacou paskou--vdaka bou za lepiacu pasku ! :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bobicek ja som to prilepil mamutom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
neviete kde by som mohol v BA (pripadne eshop) zohnat klasicku tabulku s cervenym orientacnym cislom? Nejaku obycajnu plastovu - docasne riesenie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@majkoj mamut forever =D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?