Straší u Vás doma?

Profilova fotka
Ahojte! Volám sa Lucia a zaujímam sa o všetko ´´nadprirodzené´´študujem literatúru ktorá sa zaoberá touto problematikou a preto aj touto cestou by som rada objavila nejaké konkrétne situácie a problémy možno niečo čo aj Vám už dlhšie robí zimomriavky na koži. Budem rada ak sa so mnou podelíte o nejaký váš zaujímavý zážitok či skúsenosť . Rada Vám poradím odpoviem na akúkoľvek otázku.
@paranormal jediny paranormalny jav, ktory sa vyskytuje raz za cas v rodinnych domoch je svokra, ta teda dokaze narobit zimomriavky (a neplati na nu ani cesnak a svatena voda)
ach, a je to tu zas...
inak, ak je ta foto autenticka, tak celkom zacinam rozumiet otazke :-D
@paranormal Vyzerá, že vyhľadávanie v starších témach asi nepatrí medzi paranormálne javy.... http://www.modrastrecha.sk/forum/voln... http://www.modrastrecha.sk/forum/voln...
Profilova fotka
@janamartish ďalšia zbytočná duplicitna téma....
mna by len zaujimalo, ci sa aj na poradenstvo v oblasti paranormalnych javov vztahuje podmienka profilu profesionala :-D take mlade dievca a takto sa to vi do ...
Profilova fotka
Prepáč ale už len tá tvoja profilovka o všetkom napovedá :)
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Diskusiu zamykám, kým sa to tu úplne nezvrhne :-D podobná diskusia tu bola prednedávnom: http://www.modrastrecha.sk/forum/voln... a je bohatá na osobné skúsenosti :)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?