Sťahujeme sa a ja mám zmiešané pocity

Profilova fotka
ahojte...cely zivot som snivala o vlastnom dome, a konecne sa nam tento sen splnil, do vianoc sa chceme nastahovat. Neviem ci mi sibe alebo co, ale ja normalne mam z toho strach,som normalna???ideme tak dost narychlo, stavali sme rok a pol, nemame uplne vsetko dokoncene, ale na byvanie staci, Chybaju nam take detaily ako su prechodove listy na podlahe, v dvoch izbach nemame dvere, lebo pri prevoze sa rozbilo na nich sklo a teraz sa reklamuju...riesili sme to preto tak, lebo cakam babo v januari a chceme byt uz vo svojom, tu u nasich je nas uz vela aj tak. Tak sme to posurili. Mam z toho vsetkeho nejake zvlaastne pocity, aj smutok, aj strach z toho ako to bude aj vsetko...neviem,mozno su to len tehotenske hormony,alebo ja neviem. Zazil toto uz niekto?som ja vobec normalna, ze ma take nieco vobec napadne netesit sa do noveho vysnivane a vydreteho domu,kde budeme sami????
Odpovedať
@anavila neboj sa a teš sa uvidiš po čase aka budeš šťastna že si v svojom dome a sami tie detaily to si nevšimaj časom sa to spravi ved neda sa všetko naraz :-)
Odpovedať
@anavila no ja som na tom podobne....len my sa sťahujeme až po novom roku....nestihli sme to z kuchyňou. Nechcela som ísť do nového z dvoma malými deťmi a byť na vianoce bez kuchyne.....Tiež mám zvláštny pocit....z posledných vianoc u rodičov....zo všetkého nového čo nás čaká...a či to zvládneme aj po finančnej stránke,predsa len .....rodičia pomáhali ako sa dalo....teraz zostaneme na všetko sami....ale tiež sa teším na ten kľud a súkromie...Takže nie si sama....:-) zmiešané pocity má asi každý... Prajem pekné bývanie v novom....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?