Odpoveď na príspevok od brapene:
@purplesticks .. tú tému som založil ja, v sekcii… @brapene myslel som to tak, že ak časom veľa prác vytlačí AI, tak manuálne práce budú v kurze a tým pádom budú častešie vznikať témy, "Raz keď budem veľký, budem vodár..." ináč, uzamkli ti to 🤭Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@brapene myslel som to tak, že ak časom veľa prác… @purplesticks ..pochopil som.. áno uzamkli.. sám sa čudujem, že tak neskoro...Odpoveď na príspevok od brapene:
@purplesticks ..pochopil som.. áno uzamkli.. sám … @brapene A ja zas nechápem, prečo by niekto mal zamýkať tému, ak sa tam diskustuje slušne bez osobných invektív. Iba preto, že Ty nie si s tým ztotožnený?... alebo sa to napr. nepáči mne - tomu - hentomu ? cit.: Cenzúra (z lat. censura = cenzorský úrad) je kontrola a obmedzovanie šírenia názorov a informácií šírených hovoreným slovom, médiami alebo inými formami vyjadrovania vonkajšou silou. Hej, nejaký vznešený dôvod na uplatnenie cenzúry sa vždy dá násjť! Všetko je závisle len od toho, kto má cenzorskú moc a aký má on osobný subjektívny názor na prípad.Odpoveď na príspevok od petersd:
@brapene A ja zas nechápem, prečo by niekto mal z… @petersd .. možno ak by v reakcí na to, komu a ako kedysi bolo alebo je teraz... bolo spomenuté, či som sa mal lepšie učiť... je téma živá.. a naďalej si diskutujúci môžu porovnávať, koho stolica je viacej hnedá🤷♂️Odpoveď na príspevok od dusantt:
AI je len google ktory da dokopy 2-3 najcastejsie… @dusantt To je asi ako tvrdiť, že auto je len „rýchlejší bicykel“. Môžeš to hovoriť, no realita si aj tak ide svoje. Ale pravda, komu niet rady… tam už nepomôže ani Google, ani AI. 😉Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@dusantt To je asi ako tvrdiť, že auto je len „rý… @purplesticks to si porovnal velmi zle, jedine ze by si myslel bicykel vs vlaky, kde cyklista predbehne vlak, pretoze vlak ide 40 km 100 minut - Slovenska realita. https://www.youtube.com/clip/UgkxHJUW...Odpoveď na príspevok od purplesticks:
V posledných mesiacoch mám pocit, že modrástrecha… @purplesticks čo si myslíš, odkiaľ sa tá AI učí odpvede? Z takýchto fór, ako je tu. Keby nebolo našich odpovedí, tak AI je blbá ako pučtok.. A je blbá, lebo polovica našich odpovedí je tiež blbá. AI musí zhodnotiť, čo je správne a čo nie. Ak sa niekto spolieha výhradne na AI, nakoniec môže byť veľmi nepríjemne prekvapený...Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@dusantt To je asi ako tvrdiť, že auto je len „rý… @purplesticks chapem ze si pouzivatel velmi jednoduchy a nenarocny, ktory sa s nim rozprava o vsetkych moznych zivotnych problemoch, cize ako psycholog je fajn, to uznavam, vie dobre obkecavat. Ale raz sa ma pokusil predavkovat, takze na seriozne otazky je zivotu nebezpecny, doslova. Takze to tvoje "Ale pravda, komu niet rady" si trafil ako rit na serbel.