Zodpovedaná

Raz keď budem veľký, budem opravár kotlov..

Zobraz úvodný príspevok
.. viem, že remeslo má zlaté dno, no bez dna sú tí, čo ho vykonávajú. Samozrejme nehádžem všetkých do jedného koša, no prísť spraviť diagnostiku za 287€ a o týždeň opäť prísť vymeniť ten zdiagnostikovaný snímač teploty vody v hodnote 66€ za cenu 440,-€... klobúk dolu. Mal som sa lepšie učiť.. alebo horšie..
Odporúčame odpoveď z diskusie
?
Profilova fotka
Ahojte, tému uzatváram, pretože sa diskusia začala výrazne odkláňať od toho na čo je Modrá strecha určená. Toto miesto je hlavne o stavbe prerábkach vzájomnej pomoci pri rekonštrukciách a o radách v oblasti bývania a stavebníctva. Chápem že každý má svoj názor a diskusie sú prirodzené, no politické témy sem nepatria. Zvyknú zvyšovať napätie a často vedú k hádkam čo nie je cieľom tejto komunity. … Prejsť na odpoveď v diskusii

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@stefanby ludi sme vyriesili ale ako to vysvetlim…
@sousedekovci89 zvierata? To nie, pes patrí na reťaz na dvor! Keď chcipne, zoženieme ďalšieho. Zvierata si nezaslúžia cit, ani predkovia starí slovania sa s nimi neparali. Pes je nastroj a tak sa k nemu treba chovat, to len progresivny lateckar si moze mysliet ze pes nieco chce... este raz a ides do mrazaku!!!! :D

Odpoveď na príspevok od petersd:

@pircuk No veď nemaj len reči a prejdi hneď k "…
@petersd ale toto je skvelé, to sa mi paci ako si mu to nenapadne podsunul. A teraz by sme mali sledovat rekcie, ci sa s tym nenapadne nestototozni, pripadne ci sa neusmeje! Ak ano, tak ho to usvedčí a mame ho, pojde do mrazaku!!! Alebo nastavime aj tam limit chovania- ked si 3x neodpluvne a agresivne nezautoci, tak je jasne he je to homoš! Mohli by sme mat "sledovatelov" medzi ludmi a ty by takto testovali okolie a nahlasovali tych liberalnych chudakov a my by sme sa s nimi uz poratali!!! Zmaru zdar

Odpoveď na príspevok od stefanby:

@sousedekovci89 zvierata? To nie, pes patrí na re…
@stefanby ak to zo psami myslis vazne - z mojho pohladu si uboziak.

Odpoveď na príspevok od starysomar:

@stefanby ak to zo psami myslis vazne - z mojho p…
@starysomar on to myslel ironicky

Odpoveď na príspevok od starysomar:

@stefanby ak to zo psami myslis vazne - z mojho p…
@starysomar len toto ti z celeho plánu vadilo?? Ani rybarov si sa nezastal? Skazena spoločnosť...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od andynr:

@pircuk Prosím,rado sa stalo🤪🤪🤪 Koľko existuje p…
@andynr Ty si stale nezistil ten rozdiel medzi pohlavim a rodom? 🤦‍♂️ Este tu aj zazdielas rody a nazves to ze pohlavie... Ide ti too, len tak dalej 😉

@stefanby 👍👍👍 Lepšie by to nedal ani Nietzche..
@andynr ... ale hej! Napr. naša Zitka to vie ešte lepšie! 🤣

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

@starysomar on to myslel ironicky
@kuracinarez Prečo máš potrebu hovoriť za iných, ako a čo si oni myslia ?

Odpoveď na príspevok od y2k:

@andynr Ty si stale nezistil ten rozdiel medzi …
@y2k Bav sa o podstate obsahu a nie o terminológii. Ty si tiež niekedy zamiňaš "i" za "y" a nikto Ti to už nevytýka. Všetci dobre viete, čo je tými 72 pohlaviami - alias rodmi myslené, tak sa Vy - "tolerantní lepšoľudia", nesnážte túto sociálnu patológiu v spoločnosti bagatelizovať a radšej sa vyjadrujte k veci.
... a nedopatrením som na konci vety zabudol pridať výkričník. Tak berte to tak, že je tam !!! 🤣🤣🤣

... a nedopatrením som na konci vety zabudol prid…
@petersd A vies aky je rozdiel medzi vitrinou a latrinou? To je asi tie nieco podobne ako pohlavie a rody, vsak? Politici vedia dobre, co robia, vymyslia si taketo temy na odklakanie pozornosti, zatial co oni si kradnu dalej a nas to nezaujima. A zacalo to Meciarom, pokracovalo Dzurindom, Matovicom, no a najviac a organizovane sa kradne za Fica.
Ze vas to este bavi sa takto dotahovat.Treba ist do politiky,a urobit riadmu zmenu.Ale zmenu dotiahneme,ludia chcu psko.Aj ked vieme,,ze tie prieskumi klamu,vo velkom aj tak uz Fico nevyhra.A ak vyhra zlepenec psko,kdh,sas tam to dlho nevydrzi.To jedine ma drzi tak,ze potom budu dalsie rychle volby. Ale opet hovorim:za svoj zivot nevynte vlady,kazdy si je strojcom svojho stastia ale aj nestastia.Nikto iny za to nemoze,len ten dany jedinec,co sa stazuje.Co sa neda zmenit,prijmite ako fakt,a co sa da zmenit,to zmente,ale nefrflite stale ako sa zle zije na sk. Mne sa tu zije super.
Profilova fotka

@y2k Bav sa o podstate obsahu a nie o terminológ…
@petersd No a toto je presne tvoj (a tebe podobnych) problem😉 Nevies alebo nechces sa drzat faktov a trepnes taku somarinu ze je jedno co je to pohlavie alebo rod...🤦‍♂️ To mozes rovno napisat ze Zem je plocha... Pretoze na zaklade toho sa formuje ten obsah co spominas...ale chapem ze nechapes 🤷‍♂️ A ukaz mi kde som napisal zle i/y ... zaujima ma to cisto z edukativneho dovodu 😉

@petersd Vypadá to veru tak,že v progresívnych spoločnostiach v dokladoch zmizne pohl./sex a nahradí sa RI N⁰..

@kuracinarez Prečo máš potrebu hovoriť za iných, …
@petersd ja ako adresat som tu ironiu velmi dobre pochopil. Ak uz kvoli nicomu inemu tak smajliku na konci. Mimochodom uz si vyliezol z cudzich spalni ked ides druhych poucat?

@petersd Vypadá to veru tak,že v progresívnych s…
@andynr anglictina ma tu krasu, ze dokaze jednym slovom niekedy povedat daleko viac ako napr. Slovencina. To ale keby si nebol tak protiamericky zaslepeny by si aj mohol vediet. Alebo to vies a ucelovo prekrucas.
Článok sa načítava...
Profilova fotka

@petersd Vypadá to veru tak,že v progresívnych s…
@andynr Tak ja neviem US... Clovek (nie ja) vam tu vysvetli aky je rozdiel v tychto pojmoch a ty aj tak zadres "tu o plochej Zemi..." 🤷‍♂️ Ak to nie je zamerne tak to je skor na polutovanie

@petersd Petulko, moja anglictina je taka dobra, ze som ju mala skoro 10 rokov ako pracovny jazyk, takze ano, mam pravo, dokonca povinnost opravit tak, ked sa stratis v preklade. Pretoze ty, strateny v preklade, potom siris bludy. A rovnako sa v preklade straca pan ekonom z Nitry. Ale vam dvom to vobec nevadi, pretoze pre vas je jedno ci exterier, ci foxterier🙄

@andynr Tak ja neviem US... Clovek (nie ja) vam…
@y2k No ďaleko od pravdy rozhodne nie som ,ty "plochá Zem"...,nie,že ja to tak nazvem,to je progresívny trend, pojem muž/ žena zaniká,nahrádza sa pojmom rod.identity... ..:Krajiny, ktoré umožňujú “gender self-identification” (sebaurčenie) Podľa prehľadu je niekoľko krajín, ktoré majú zákony umožňujúce zmenu právne rodeného pohlavia len na základe vyhlásenia, bez toho, aby bol potrebný rozsiahly lekársky proces: ([Wikipedia][1]) Medzi tieto krajiny patria: * Argentína ([gov.scot][2]) * Belgicko ([cavac.at][3]) * Brazília ([Wikipedia][1]) * Čile, Kolumbia, Kosta Rica, Kuba ([Wikipedia][1]) * Dánsko ([gov.scot][2]) * Fínsko ([education.iglyo.org][4]) * Nemecko * Island, Írsko, Luxembursko, Malta ([cavac.at][3]) * Nórsko: **Gender Recognition Act** umožňuje zmenu pohlavia oznámením („notification“) bez nutnosti lekárskeho potvrdenia. ([Wikipedia][5]) * Portugalsko, Španielsko, Švajčiarsko, Uruguaj ([Wikipedia][1]) * Nový Zéland ([Wikipedia][1]) * Pakistan ([Wikipedia][1]) Okrem samoidentifikácie pohlavia (“self-ID”) sú aj krajiny, ktoré umožňujú alternatívny pohlavný / rodový značkovač v oficiálnych dokladoch – napríklad „X“. Podľa správy: ([The Pink News][6]) Malta má možnosť pre nebinárne rodové označenie. ([The Pink News][6]) Čile od roku 2022 uznáva nebinárnych ľudí a umožňuje „X“ v dokladoch. ([The Pink News][6]) Taktiež iné krajiny majú varianty pre „tretie pohlavie“ – podľa zdroja sú to viaceré štáty. V niektorých krajinách platí sebaurčenie iba od určitého veku alebo s podmienkami (napr. súhlas rodičov pre mladistvých). ([education.iglyo.org][4]) * Nie vo všetkých krajinách sú rovnaké pravidlá pre **všetky typy dokumentov** — zmena pohlavia na občianskom preukaze, pase apod. môže mať rozdielne procedúry. ([europa.eu][7]).."

Odpoveď na príspevok od zita19:

@petersd Petulko, moja anglictina je taka dobra, …
@zita19 Ano? Akej úrovne? Aj Šimečka ml.má doktorát..😂😂😂...
Profilova fotka

@zita19 Ano? Akej úrovne? Aj Šimečka ml.má dokto…
@andynr takze je vzdelanejsi ako ty? 😀 To to ta tak serie? Ci?

@zita19 Ano? Akej úrovne? Aj Šimečka ml.má dokto…
@andynr 🙄 to uz je fakt svina argument, to tazko prebit

@andynr 🙄 to uz je fakt svina argument, to tazko …
@zita19 Čo myslíš? Tá úroveň? Veď keď sa tým hrdíš( 10r.),tak hádam nemáš problém to konkretizovať? A, B,C?

@zita19 Čo myslíš? Tá úroveň? Veď keď sa tým hrd…
@andynr 🤣

@andynr takze je vzdelanejsi ako ty? 😀 To to ta …
@y2k Tak hádam by sa aj patrilo...ako nádejný tieňový slovenský premiér..musí mať vedecký doktorát😂😂😂😂 https://share.google/frGGv93iNNtfM0uLf
Profilova fotka

@y2k Tak hádam by sa aj patrilo...ako nádejný ti…
@andynr ja viem co tym myslis.... Igor by bol lepsi premier (znova) 😇
@andynr neviem ci si zachytil ale Fico ma tiez doktorat konkretne z prava a denne verejne hlasa take pravne perly ze na VŠ by letel za to zo skusky ani by to nestihol dopovedat.

@andynr neviem ci si zachytil ale Fico ma tiez do…
@sousedekovci89 keby len doktorat, on ma dokonca docenturu z trestneho prava.

@sousedekovci89 keby len doktorat, on ma dokonca …
@zita19 nie on ma docenturu z bezpecnostnych sluzieb pokial viem 🤣

@andynr neviem ci si zachytil ale Fico ma tiez do…
@sousedekovci89 A? Čo ja s tým?

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?