Zodpovedaná

Raz keď budem veľký, budem opravár kotlov..

Zobraz úvodný príspevok
.. viem, že remeslo má zlaté dno, no bez dna sú tí, čo ho vykonávajú. Samozrejme nehádžem všetkých do jedného koša, no prísť spraviť diagnostiku za 287€ a o týždeň opäť prísť vymeniť ten zdiagnostikovaný snímač teploty vody v hodnote 66€ za cenu 440,-€... klobúk dolu. Mal som sa lepšie učiť.. alebo horšie..
Odporúčame odpoveď z diskusie
?
Profilova fotka
Ahojte, tému uzatváram, pretože sa diskusia začala výrazne odkláňať od toho na čo je Modrá strecha určená. Toto miesto je hlavne o stavbe prerábkach vzájomnej pomoci pri rekonštrukciách a o radách v oblasti bývania a stavebníctva. Chápem že každý má svoj názor a diskusie sú prirodzené, no politické témy sem nepatria. Zvyknú zvyšovať napätie a často vedú k hádkam čo nie je cieľom tejto komunity. … Prejsť na odpoveď v diskusii
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od andynr:

@yuri66 No neviem,takto proaktívne odhalíš svojh…
@andynr Nie som nikde registrovany tak nepotrebujem nikoho odhaľovať

Odpoveď na príspevok od yuri66:

@andynr Nie som nikde registrovany tak nepotrebuj…
@yuri66 A si teda chochol?
Profilova fotka

@andynr jasne že som, keby som nebol tak by som asi vedel čo to je, alebo to malo byť opačne ? neviem už mi prestava myslieť po diskuzii s hlupakmi sa nejako prepinam na ich uroveň
Profilova fotka

@andynr A keby som bol rusky agent tak by som si pisal - Юрий, nie Yuri

@stefanby Ok. Len 1 otázka. Prečo sa teda ten pr…
@andynr ale ste sa tu opustili, ste prešli z aspon trochu diskusie do urážania a aj to ešte takého deckého... skúsim to vrátiť. takže: "Vymenuj mi významné investície za posledných 36r." tu sú: -dostavba mochoviec -diaľnice -električková trať bratislava - petržalka + modernizácia - rýchlostná cesta Nitra- BB - modernizácia železníc - digitalizácia - odkanalizovanie slovenka - ta zrealizovaná časť - sociálny program (ten zožral najviac) ďalší dotaz: "Prečo má SK tak brutál.inv.dlh( všetko sa tu rozpadá),keď tu je demokracia a panuje trh.hospod.a už dávno sme sa po 89 mali tej západnej úrovni vyrovnať?" Lebo sa u nás kradne, lebo sú tu "naši ľudia" lebo korupcia. - aj to Tebou spomínané trhové hospodárstvo tu funguje len niekde - priemysel, služby, podnikanie. V ostatných častiach by som sa nevyhováral na trhové hospodárstvo ako dôvod prečo sme nedobehli západ. Možno "špičky" nemali uťahovať opasky ale kopírovať funkčný model - myslím kopírovať nie vymýšľať vlastný SLOVENSKÝ - hlavne sociálny. A nesnažiť sa stavať celú ekonomiku na tom že sme lacná pracovná sila. Lebo teraz tá sila podražila a prišla lacnejšia odinadiaľ a tu zistíme že smola. Ekonomickú realitu vnímam, chodím do práce, platím dane, účty, chodím po úradoch... A ak je ideologické to, že viem že sú teraz drahšie potraviny ako pred rokom, tak asi som ideologicky motivovaný - alebo len vidím ceny v obchodoch a platím ich... Skús teraz aj Ty niečo konkrétne, vecné a k téme od čoho sa môžeme odraziť. Ak nič nenájdeš, tak slabšie vidím na pravé oko a mám krivý ukazová na pravej ruke lebo zle zrástol keď som ho zlomil (môžeš si z toho robiť žarty :D )

@andynr A keby som bol rusky agent tak by som si …
@yuri66 asi nepozná postavu na Tvojej foto :D preto mu to meno nejde do hlavy a sa to v ňom bije :D

Odpoveď na príspevok od stefanby:

@andynr ale ste sa tu opustili, ste prešli z aspo…
@stefanby prečo je tu taký dlh? Lebo sa viac rozkradne, než preinvestuje...

Odpoveď na príspevok od starysomar:

@stefanby prečo je tu taký dlh? Lebo sa viac rozk…
@starysomar v príspevku na ktorý som reagoval som mal zakázané použiť "lebo fico" tak som to tak nemohol napísať

@stefanby ..."prešli z aspon trochu diskusie do urážania a aj to ešte takého deckého..." Tak si prosím prejdite celú diskusiu,kto koho a ako začal urážať...však sa všetci zbehli ako supy... Už som to viackrát uviedol,ja mám svoj názor, druhá strana detto,v zásade sa nezhodneme asi v ničom. Ja to rešpektujem. Bodka. Diskutovať na túto tému nemám záujem. Slušne som vám teda odpovedal. Pekný deň.

@andynr jasne že som, keby som nebol tak by som a…
@yuri66 Tak potom sorry,to dosť vysvetľuje...🤪

@stefanby ..."prešli z aspon trochu diskusie do …
@andynr ok

@stefanby digitalizaciu Slovenska by som az tak za uspech nepovazovala, na to kolko penazi zozrala je vysledok viac ako zalostny, ale ako pracka penazi pre "nasich" ludi posluzila vyborne, takze ano, z tohto hladiska ju budeme povazovat za rovnako uspesny projekt ako nakup pristrojov do statnych nemocnic. Zas na druhej strane do konca roka nas caka jedno velke divadlo, mozno aj nejaku celebritu zavolaju po Meciarovom vzore, ked konecne otvoria najvacsi HoŤaP aky mame, teda tunel Visnove. Dufam, ze nezabudnu sudruha precedu privitat chlebom a solou na cervenom koberci, lebo on si na take potrpi. A raz sa mozno dockame aj tej dialnice KE - BA, ktoru nam sluboval, lebo uz ani cez Budapest nemozeme chodit, nakolko Orbanovi sa ten kus za Miskolcom akosi rozpadol...
Zase sa tu montuje politika??? Nájdite si už konečne iný portál, toto nie je o stavbe,,, Vlastne tunel Višňové sem asi patrí...

Odpoveď na príspevok od zita19:

@stefanby digitalizaciu Slovenska by som az tak z…
@zita19 nechcel odomna úspešne investície ale významné a v digitalizacii utopili cez 1mld eur, tak som to považoval za významnú investiciu.

Odpoveď na príspevok od technik007:

Zase sa tu montuje politika??? Nájdite si už kon…
@technik007 tu sa nemontuje politika, toto je cela politická téma založená na riešenie politiky - adminovi to nevadi, tak asi ok. A tunel visnove sem spadol nahodou 🤣
Aj tunel Branisko.Bol to sice riadny tunel,ale mame tunel.
Článok sa načítava...

@technik007 tu sa nemontuje politika, toto je cel…
@stefanby ""tu sa nemontuje politika, toto je cela politická téma založená na riešenie politiky "" Verím tomu že ju Vy už doriešite čoskoro...🤔
Na Slovensku mame 850km dialnic a rychlostnych ciest.Kolko ze z toho postavili do 89?Stavaju sa vsade obchvaty,tunely,opravuju mosty.A poniektori tu stale ziju zaseknuti v 89 a hlasaju ze vsetko vybudovali komunisti.A keby nebolo komunistov tak jazdime po polnych cestach so zapriahnutym konom a sedime vo voze.
Slovensku chýba strategické riadenie, povedal dnes Robert Fico. Opravím ho. Slovensku po 15 rokoch Ficovej vlády chýba akékoľvek riadenie. A je to iba jeho chyba. EURÓPSKA KOMISIA POTVRDILA KATASTROFU. Fico zadlži Slovensko o ďalších 6,5 miliardy eur. Tri konsolidácie a dlh aj tak rekordne rastie. KDE SÚ VŠETKY PENIAZE, KTORÉ ĽUĎOM VZALI? Ako vyzerali mnohé mestá krátko po revolúcii sa dá na Youtube nájsť. Príklad: https://www.youtube.com/watch?v=kQi6-...

Odpoveď na príspevok od kuracinarez:

Na Slovensku mame 850km dialnic a rychlostnych ci…
@kuracinarez njn, komunisti budovali hlavne gulagy, ploty a listky na maso
Komunisti akí boli, takí boli, ale aspoň im nechýbala elementárna logika a rešpektovali zákony fyziky na rozdiel od progresivistického Bruselu, ich popierania základných zákonov počnúc CO2, klimatickými lžami, tzv. odpustkami ETS, nenormálne na to bohatne skupina okolo Eurokomisie. Skončí to tak ako vždy, Čína + Brics už sú pripravení na novú menu a práve vtedy západné meny, kryté narastajúcim dlhom spoznajú svoju reálnu hodnotu resp. bude to príležitosť na zavedenie novej digitálnej programovateľnej meny, kde vás bude neustále kontrolovať a hodnotiť umelá inteligencia a socializmus bude oproti tomu slabý odvar.
Bu bu bu...

Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:

@kuracinarez njn, komunisti budovali hlavne gulag…
@uhlikova_stopa Kašli na politiku,idú Vianoce,radšej sa zabávajme.. https://www.facebook.com/100077195851... Alebo budúci Lennon...hlas na to má,ako gitarista brutál, Eric Clapton sa môže schovať👍👍👍👍👍💕💕 https://youtu.be/1O9kFU5j41I?si=SbduP...
Keď videá: https://youtu.be/MGA6iixbyMM?si=1Wwq3...

@uhlikova_stopa Kašli na politiku,idú Vianoce,ra…
@andynr trapasnik

@andynr trapasnik
@kuracinarez Ktoré video,prvé,či druhé? Mne sa páči to druhé!👍👍👍👍👍 AllforMuro!!!

@kuracinarez Ktoré video,prvé,či druhé? Mne sa p…
@andynr Uz sa zase opustas?Pises niekolko dni,ze nemas cas ani chut citat toto vlakno a furt si tu a pripnes tu infantilne videjka.Musis byt ako podnikatel velmi vytazeny...Myslis,ze ked nemusime sucasnu koaliciu,alebo poukazujeme na zlocinecku komunisticku skupinu,ze automaticky sme volici PS,alebo ze citame denniky o ktorych si pisal,ktore ti do hlavy natlacil premier na kazdej tlacovke?

@andynr Uz sa zase opustas?Pises niekolko dni,ze …
@kuracinarez Ale veď klídek,nebuď nervózny,baviť sa na videách ešte možno,či? Veď sa k politike nevyjadrujem. A ja sa teda bavím náramne,veď ide Mikuláš,čochvíľa aj Santa,len mám dilemu, že kto trpí viac,uši toho vraj cca50tis.davu,ale chúďatko gitara?🤪🤪🤪

@kuracinarez Ale veď klídek,nebuď nervózny,baviť…
@andynr no mas pravdu,hudobny vykon studenta bol strasny

@andynr no mas pravdu,hudobny vykon studenta bol …
@kuracinarez nielen hudobný, aj mentálny....

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?