Odpoveď na príspevok od petersd:
@stefanby Každodenne to prezentujú liberálni a pr… @petersd aha, tak nevies co to znamena. Ale vies ze to tvoj idol pouziva ako nadavku... preto si to pouzil v nevhodnom kontexte.Odpoveď na príspevok od petersd:
@stefanby Každodenne to prezentujú liberálni a pr… @petersd Je ten liberalizmus ci progresivizmus aj teraz s tebou v miestnosti? 🤦♂️Odpoveď na príspevok od zita19:
@y2k uz aj lustruje :-N No aparatcik ako vymalova… @zita19 Lustrácia? Veď to máš verejne dostupné a vidí to každý, tak sa neponižuj. Ale možeš byť kľudný,niečo si, ako stará korčula( tvoje slová) konečne v starobe dosiahol,žneš všetky ocenenia anonym.priespievateľa za zmysluplné a neoceniteľné príspevky od entity zita19, môžeš si s nimi vytr.,vytapetovať byt,klobúk dole. 33000,to už nikto nikdy neprekoná,navždy sa zapíšeš do análov, teda análov MS, možno ťa navrhnú na malú nobelovku. Alebo aj Markíza ťa raz osloví..Odpoveď na príspevok od andynr:
@zita19 Lustrácia? Veď to máš verejne dostupné … @andynr si tak trapny... Kopes nozickami, lebo ti nedali za pravdu. Chudatenko. le ak ti to spravi dobre, kludne sa dalej na moju adrsu zosmiesnuj. Aspon ti co to citaju vedia co si zac. Mne tvoje vylevy na moju dresu nijak neublizia, ty si pre mna nedolezity. Pre mna su dolezitejsie ine veci ako nejaky vytoceny troll na interneteOdpoveď na príspevok od zita19:
https://www.sme.sk/komentare/c/preco-konspiracia-… @zita19 SME...to je ten pelech ožrana s krabic.vínom menom Schutz, bŕŕ...Odpoveď na príspevok od zita19:
@andynr si tak trapny... Kopes nozickami, lebo ti… @zita19 platí aj presne opačne- viď tvoje výlevy na moju adresu. Ja sa naopak dobre zabávam.Odpoveď na príspevok od andynr:
@zita19 SME...to je ten pelech ožrana s krabic.v… @andynr ty kokso!!! Vidis kto je autor? Tak si pozri. A ked ta prejde zlost, tak to aj precitaj. Vidis SME, vidis cervene sukno, vsak?Odpoveď na príspevok od zita19:
@andynr ty kokso!!! Vidis kto je autor? Tak si po… @zita19 Vidím, a čo? Weiss, to je kto??? Tam ti už jeho komun.minulosť nevadí,či? SME som kedysi dávno aj kupoval... Ale taký novin.odpad ako je akt.SME,to sa len tak nevidí...Odpoveď na príspevok od roman_x:
Na západe, pred rokmi, keď sa prevalili klamstvá … @roman_x U toho košického ožrana doslova platí,že tvár je zrkadlo duše...ani strašiť deti by som sa s ním neodvážil,trauma na celý život☠️☠️☠️Odpoveď na príspevok od andynr:
@roman_x U toho košického ožrana doslova platí,ž… @andynr Pre ožrana každy ožranOdpoveď na príspevok od rapidek:
@yuri66 definuj, kto je bolsevik. Nezamienas si i… @rapidek Bolsevik je ten co cez den škodi a v noci kradne, cesi maju na to slogan - cez den škodi v noci krad, socialni demokratOdpoveď na príspevok od andynr:
@yuri66 Výborné komenty,nechceš sa pridať??? Ina… @andynr Nemam potrebu nieco komentovat co je na ficoteleviziiOdpoveď na príspevok od yuri66:
@rapidek Bolsevik je ten co cez den škodi a v noc… @yuri66 Nauč sa to,pomôžem ti🤪🤪🤪 Přes den lhal,v noci krad,byl soc.demokrat. Ale mám otázočku. Ty si chochol?Odpoveď na príspevok od rapidek:
@yuri66 definuj, kto je bolsevik. Nezamienas si i… @rapidek To on netuší,kto to bol🤪Odpoveď na príspevok od andynr:
@yuri66 Nauč sa to,pomôžem ti🤪🤪🤪 Přes den lhal,v… @andynr kto je chochol ?Odpoveď na príspevok od yuri66:
@rapidek Bolsevik je ten co cez den škodi a v noc… @yuri66 nejak si netrafil. treba sa dovzdelat. dufam, ze aspon ruky nemas spinave od kriedy.Odpoveď na príspevok od andynr:
@yuri66 Nájdi si👍👍👍 @andynr nepotrebujem nieco hladat co ma nezaujima a este co mi tu odporuci bolsevikOdpoveď na príspevok od rapidek:
@yuri66 nejak si netrafil. treba sa dovzdelat. du… @rapidek musis byt konkretnejsiOdpoveď na príspevok od yuri66:
@andynr nepotrebujem nieco hladat co ma nezaujima… @yuri66 Yuri66 je jurij senkevič,ruský dokumentar., umrel 66r., Nejaká moc veľká náhoda,nebudeš ty potom nejaký kgb agent- provokatér? Alebo ozaj si chochol?Odpoveď na príspevok od andynr:
@yuri66 Yuri66 je jurij senkevič,ruský dokumenta… @andynr to by som asi provokoval niekoho ineho a nie boľševikov a hlupakov, vlastne to je to isteOdpoveď na príspevok od yuri66:
@rapidek musis byt konkretnejsi @yuri66 definicia boľševizmu https://kob-forum.eu/2023/12/07/bolse... precitaj si v skratke: — je spoločenstvo ľudí, snažiacich sa v svojej činnosti prejaviť strategické záujmy pracujúcej väčšiny, nezávisle od toho, nakoľko si samotná väčšina svoje strategické záujmy uvedomuje a je im verná v živote. Podstata boľševizmu nie je v číselnej prevahe prívržencov určitých ideí nad prívržencami iných ideí a nemysliacou väčšinou, ale práve v úprimnej snahe vyjadriť a uviesť do života dlhodobé strategické záujmy pracujúcej väčšiny, ktorá si praje, aby nikto na jej práci a živote neparazitoval.Odpoveď na príspevok od yuri66:
@andynr to by som asi provokoval niekoho ineho a … @yuri66 No neviem,takto proaktívne odhalíš svojho triedneho nepriateľa efektívnejšie...Odpoveď na príspevok od rapidek:
@yuri66 definicia boľševizmu https://kob-forum.eu… @rapidek Takze ako som napisal - soc.demokrat, cez den skodil a v noci kradol Komunizmus konci vtedy az bolsevik rozda vsetko co nakradol, vid Kuba, Venezuela, Iran, Severna Korea, zachviľu rusko a vsetky staty kde vladol alebo vladne bolsevik. Ak som na nejaky stat zabudol tak sa ospravedlnujem, uz to tak nesledujem, jo a este dobry priklad bolo vychodne nemecko kde vladla robotnicka trieda do 89. Vtedy za komančov išiel taký vtip - zapadonemecky robotnik po 8 hodinach vykoristovania opusta fabriku a sada do mercedesu, vychodonemecky ktory vladol 8 hodin vo fabrike sada do trabanta a frci do panelaku. Ak nevieš čo bol trabant tak si najdi, mercedes by si mohol vedieť aj ked vy asi skorej žiguliTéma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.